Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnceleniyorRoxie Client NoRes Emulator v2.0 - Val 102, VAL 5 FIX*
Selam, projeden çıkardığım src dosyalarını paylaşmak istiyorum. Sadece virüs açısından güvenilir olduğundan emin olduğum için paylaşmak istiyorum. Senin için uygunsa paylaşabilir miyim?
Selam, projeden çıkardığım src dosyalarını paylaşmak istiyorum. Sadece virüs açısından güvenilir olduğundan emin olduğum için paylaşmak istiyorum. Senin için uygunsa paylaşabilir miyim?
kanka 1. maç bitti ff verdiler 5 6 round oynadım 2. maçtada 2. roundddamı ne van 102 yedim 8 3 mü neydi skor sonrada ban yedim legit kaç maç götürür mevlana açtım da
kanka 1. maç bitti ff verdiler 5 6 round oynadım 2. maçtada 2. roundddamı ne van 102 yedim 8 3 mü neydi skor sonrada ban yedim legit kaç maç götürür mevlana açtım da
28w9k kanka val 102 yedim 1. derecesizde ff verdiler bitti rage oynuyorum 2. derecesizde 2 3. roundda val102 yeidm sonra girdim maç bitmedende 4 5 el sonra ban yedim hilemde kötü deil legit oynarsam banlatırmı banlatmazmı sadece esp