İnceleniyor Roxie Client NoRes Emulator v2.0 - Val 102, VAL 5 FIX*

23:25:53 [MAC ] [MATCH] mac yukleniyor -- AFK re-auth durduruldu

23:43:30 [UYAR] [RX-CONN] Valorant client baglantisi koptu

23:43:31 [UYAR] [GW-KA] AFK re-auth kapali. Oturum heartbeat zincirine bagli.

23:43:31 [UYAR] [RX-CORE] Valorant kapandi, pipe bilgilendiriliyor

yapmaya başlarsam ilk onlar olacak sonrasında özellik ekleme ile devam edeceğim
adamsın eyw agam bide maçtayken bazen max bugün 2 kere oldu çüküyor böyle

23:25:53 [MAC ] [MATCH] mac yukleniyor -- AFK re-auth durduruldu

23:43:30 [UYAR] [RX-CONN] Valorant client baglantisi koptu

23:43:31 [UYAR] [GW-KA] AFK re-auth kapali. Oturum heartbeat zincirine bagli.

23:43:31 [UYAR] [RX-CORE] Valorant kapandi, pipe bilgilendiriliyor

adamsın eyw agam bide maçtayken bazen max bugün 2 kere oldu çüküyor böyle
bakalım kanka bi kaç deneme yapıp v2.1 yayınlayacağım yarına yetişirse

3 maç boyunca sıkıntısız oynadım eline sağlık fakat forumdan kullandığım crackli hilenin skinchanger özelliği çalışmıyor 1 saatlik test videosunu göremediğim için hangi hileyi kullandığını bilmiyorum eğer kullandığın hilede skinchanger özelliği crash yedirmiyorsa verirmisin ?

tam şuan aklıma bişi geldi sonraki versiyonda uygulanmış olacak yine denersin o zaman.

bu riot ile alakalı sanırım emu ile değil. benim arkadaş var(rank immo emu hile vb kullanmıyor) az önce konudan bağımsız mesaj attı sürekli temp ban yedin mesajı çıkıyomuş senin gibi riot'u aç kapa çıkış yap giriş yap yapınca düzeliyormuş.
kanka bişe daha sorucam skip tuto kullansak bozuyormu ban yedirirmi 10 dakka tuto yapıyom askıya alınırsa yeni acc dede sorayım dedim belki skip tuto atınca bişe olmuyodur

kanka bişe daha sorucam skip tuto kullansak bozuyormu ban yedirirmi 10 dakka tuto yapıyom askıya alınırsa yeni acc dede sorayım dedim belki skip tuto atınca bişe olmuyodur
çok denemedim ama tespit ediyo olmaları muhtemel. direkt endpoint ile geçmeyi denedim deneysel olarak ama işe yaramadı oraya döneceğim ama direkt tamamlandı işaretlemek zor gibi.

3 maç boyunca sıkıntısız oynadım eline sağlık fakat forumdan kullandığım crackli hilenin skinchanger özelliği çalışmıyor 1 saatlik test videosunu göremediğim için hangi hileyi kullandığını bilmiyorum eğer kullandığın hilede skinchanger özelliği crash yedirmiyorsa verirmisin ?
Bakayım bulabilirsem atarım hile açarsam teox kullanıyorum ben skin changer çalışıyodu en son. 3 maç derecesiz vb mi bu arada?

Bakayım bulabilirsem atarım hile açarsam teox kullanıyorum ben skin changer çalışıyodu en son. 3 maç derecesiz vb mi bu arada?
evet üçüde derecesiz fakat foruımdaki kullandığım hilenin skinchanger özelliğini açınca başta crash atıyordu sadece esp açtım ve sıfır sıkıntı devam ettim res falanda gerekmedi eline sağlık tekrardan

valla test ediyorum sıkıntısız ara sıra crash veriyo kendince ama ban söz konusu değil ileridede halledilebilicek bişi sağlam proje olmuş hocam eliniz dert görmesin

kanka eyer bişey lazim olursa sole yardimcı olabilirsem olim

bios up atcam dua edin int gitmesin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt