28w9k
Platinum Üye
15.08.2026 - Undetected
Gururla Roxie Client v1.0'ı sunuyorum. No res bi emu, val 102 yemez; VAL 5'i de aşağıdaki koşullara uyarsan yemezsin (geçici/koşullu fix*).
Şuan en iyi free emulator roxie client diyebilirim
Merak etmeyin paste alıp isim değiştirilen ve forumdaki basit 102 vb fixler atılan bi emu değil.
3-4 gündür direkt olarak analizlerle heartbeat olayını çözdüm ama sonra val 5 yemeye devam etti sebebi ise heartbeat'ten gelen task'ların cevaplanmamasıydı. Task'ları cevaplayarak 102'yi ve maç-içi VAL 5'i çözdüm. Lobide/uzun oturumda kalan durum için tam modül-doğrulama tarafını hâlâ geliştiriyorum (koşullar bölümüne bak*). onun dışında 2-3 gündür 102 yemiyorum dünden önce val 5 i fixledikten sonra tam olarak kesintisiz 2 saat boyunca oyundaydım (çabuk sıraya girip lobide çok beklemeden, hiç restart vb olmadan)
Güvenmeyen varsa indirmeyebilir bu arada, onay bekleyebilirsiniz
İyi oyunlar dilerim.
Bi sorun olması durumunda yazmanız yeterli yardımcı olurum.
indir:
vt:
Özellikler
Nasıl Çalışır
Valorant açılırken Vanguard'ın (vgc/vgk) yüklü olup kendisiyle konuşmasını bekler. Roxie tam bu noktada devreye girer:
Nasıl Kullanılır
* Koşullar / önemli notlar (VAL 5 yememek için MUTLAKA oku)
Gururla Roxie Client v1.0'ı sunuyorum. No res bi emu, val 102 yemez; VAL 5'i de aşağıdaki koşullara uyarsan yemezsin (geçici/koşullu fix*).
Şuan en iyi free emulator roxie client diyebilirim
Merak etmeyin paste alıp isim değiştirilen ve forumdaki basit 102 vb fixler atılan bi emu değil.
3-4 gündür direkt olarak analizlerle heartbeat olayını çözdüm ama sonra val 5 yemeye devam etti sebebi ise heartbeat'ten gelen task'ların cevaplanmamasıydı. Task'ları cevaplayarak 102'yi ve maç-içi VAL 5'i çözdüm. Lobide/uzun oturumda kalan durum için tam modül-doğrulama tarafını hâlâ geliştiriyorum (koşullar bölümüne bak*). onun dışında 2-3 gündür 102 yemiyorum dünden önce val 5 i fixledikten sonra tam olarak kesintisiz 2 saat boyunca oyundaydım (çabuk sıraya girip lobide çok beklemeden, hiç restart vb olmadan)
Güvenmeyen varsa indirmeyebilir bu arada, onay bekleyebilirsiniz
İyi oyunlar dilerim.
Bi sorun olması durumunda yazmanız yeterli yardımcı olurum.
indir:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
vt:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- Yerel VGC/Vanguard gateway emülasyonu AUTH → ACCESS → HEARTBEAT zinciri, gerçek sunucuyla konuşur
- Heartbeat görevlerini otomatik cevaplar → task pile birikmiyor, 102 yok
- Named pipe emülasyonu (client ↔ Vanguard iletişimi)
- Hesap-başına sabit HWID her hesap kendi deterministik makinesine düşer, aç-kapa yapınca HWID değişmez
- GameFlow farkındalığı lobi / yükleme / maç tespiti, maç içinde gereksiz re-auth yok
- Kısayollar: F3 iptal & ana menü, F6 zorla re-auth, F8 party ready bypass
- Canlı konsol durumu (bölge / zincir / heartbeat / görev sayacı), renkli l0g, uygulama içinden l0g dışa aktarma
- Config gömülü dışarıdan ayar dosyası yok, kurcalanamaz (ban güvenliği)
- Bölge: EU
Valorant açılırken Vanguard'ın (vgc/vgk) yüklü olup kendisiyle konuşmasını bekler. Roxie tam bu noktada devreye girer:
- Vanguard'ın yerine geçer client'ın Vanguard'dan beklediği named pipe iletişimini birebir taklit eder. Client'ın karşısında gerçek Vanguard varmış gibi davranır.
- Oturumu gerçek sunucuyla kurar maça girebilmek için Riot'un gateway'ine giden doğrulama zincirini (oturum aç → erişim al → periyodik heartbeat) roxie yönetir. Yani ucuz emülerdeki gibi sahte 200 döndürmez, gerçek trafik konuşur.
- Görevleri cevaplar heartbeat'te sunucu tarama görevleri yollar; roxie bunları yanıtlar, böylece cevapsız görev birikip 102 / oturum düşmesi olmaz.
- Oyun durumunu takip eder ShooterGame.l0g'dan lobi / yükleme / maç geçişlerini okur, maç içinde gereksiz re-auth atmaz, oturumu duruma göre yönetir.
- roxie.exe'yi çalıştır ve yönetici iznini ver(Vanguard servisini durdurup pipe'ı kurması için)
- Açılan menüden bölge seç, EU için direkt Enter (varsayılan). Diğerleri: 2 NA, 3 AP, 4 BR, 5 KR, 6 LATAM.
- Gerisini roxie yapar: Vanguard servisini (vgc) kendisi durdurur ve Riot Games'i senin yerine başlatır. Sen ayrıca Riot Client açma.
- Valorant açılınca hazırsan çabuk sıraya gir (koşullara uyarsan VAL 5 yok).
- Oyun-içi kısayollar:
- F3 - İptal & ana menü
- F6 - Zorla re-auth (lobi/maç)(önerilmez val 5 sebebi olabilir)
- F8 - Party ready bypass(MFA bypass 2FA doğrulama olmadan rekabetçi sırasına girmeyi sağlar)
- Bitince roxie'yi kapat Vanguard servisini otomatik geri açar, sistemin normale döner.
- {7} MFA Auto-Ready Bypass party otomatik hazır
- {9} Change DNS / {8} Ağ Sıfırlama yalnızca ağ sorunu yaşarsan
- {14} l0g Dışa Aktar sorun olursa çıkar, bana yolla(JWT benzeri ayırt edici kimlikler oto kırpılır)
- {10} Regenerate Machine Pool → DOKUNMA (tüm hesapların HWID'i değişir eğer bir hesapta hwid ban yediysen o zaman kullanabilirsin, bkz. Koşullar #4)
- Lobide uzun AFK kalma hazırsan çabuk sıraya gir. Uzun boşta bekleyip sıraya girmek VAL 5 getirebilir.
- Emüyü ve Valorant'ı sürekli aç-kapa yapma her açılış AUTH biriktirir, kısa sürede çok istek rate limit'e (429) sokar.
- Maraton oturumları böl arada dinlen, uzun kesintisiz oturum riski artırır.
- rx_nodes.dat'ı ASLA silme silinirse tüm hesaplarının HWID'i aynı anda değişir (spoof gibi görünür = ban).
- Exe'yi düzenleme, başkasının repack'ini çalıştırma config gömülü, kurcalamak bozar; repack malware olabilir. Tek kaynak: @28w9k .
- Ban riski var Riot ToS ihlali, garanti yok. Kaybetmeyi göze aldığın hesapla oyna.