tamam o zaman lifetime
tamam o zaman lifetime
Uygulama ruleti hacklemiyor dostum dedikleri gibi kazanç oranları olmaz zaten o sc4m gibi fakat içerisine bir algoritma yükledilerse oynamayı bilmeyen birisine kazandırma şansı olurBana hiç inandırıcı gelmedi keriz silkelemeden başka birşey değil.
YouTube videosunda 5K € kazanıyor dakikalar içerisinde. Sitesinde ki paket Max 400sterlin en büyük paketide 3K küsur sterlin
Dakikalar içerisinde 5K Euro kazanan abimiz 400sterline bu uygulamayı kiralıyor
Algoritmasından dolayı zaten istiyorum. Excellerden formül yaparak belli bir kısma kadar amelelik yapıyordum ama bu program içerisindeki algoritma biraz daha faydalı ve tutarlı oluyor.Uygulama ruleti hacklemiyor dostum dedikleri gibi kazanç oranları olmaz zaten o sc4m gibi fakat içerisine bir algoritma yükledilerse oynamayı bilmeyen birisine kazandırma şansı olur
Paylaşan olur mu bilemem müsait zamanımda belki bakarım, blackjack için aynısı varsa direk bakarım amaAlgoritmasından dolayı zaten istiyorum. Excellerden formül yaparak belli bir kısma kadar amelelik yapıyordum ama bu program içerisindeki algoritma biraz daha faydalı ve tutarlı oluyor.
Blackjack için software var linkini bekliyorum. Linki alabilirsem onu da aynı bu konu gibi paylaşırım.Paylaşan olur mu bilemem müsait zamanımda belki bakarım, blackjack için aynısı varsa direk bakarım ama
AdamsınBlackjack için software var linkini bekliyorum. Linki alabilirsem onu da aynı bu konu gibi paylaşırım.
Müsaitsen iki dk crackleyiver beAdamsın
@LordH4SS4N abim kırmış atsın hayrınaMüsaitsen iki dk crackleyiver be
Kırmış da sadece görsel paylaşıyor her Crâck konusunun altına@LordH4SS4N abim kırmış atsın hayrına