RouleGENIUS 2024 Roulette Predictor Crâck Me

:cooldoge:

ii59rkk.png

gyi5wf7.jpg
tamam o zaman lifetime

Bana hiç inandırıcı gelmedi keriz silkelemeden başka birşey değil.
YouTube videosunda 5K € kazanıyor dakikalar içerisinde. Sitesinde ki paket Max 400sterlin en büyük paketide 3K küsur sterlin
Dakikalar içerisinde 5K Euro kazanan abimiz 400sterline bu uygulamayı kiralıyor 😃
Uygulama ruleti hacklemiyor dostum dedikleri gibi kazanç oranları olmaz zaten o sc4m gibi fakat içerisine bir algoritma yükledilerse oynamayı bilmeyen birisine kazandırma şansı olur

Uygulama ruleti hacklemiyor dostum dedikleri gibi kazanç oranları olmaz zaten o sc4m gibi fakat içerisine bir algoritma yükledilerse oynamayı bilmeyen birisine kazandırma şansı olur
Algoritmasından dolayı zaten istiyorum. Excellerden formül yaparak belli bir kısma kadar amelelik yapıyordum ama bu program içerisindeki algoritma biraz daha faydalı ve tutarlı oluyor.

Algoritmasından dolayı zaten istiyorum. Excellerden formül yaparak belli bir kısma kadar amelelik yapıyordum ama bu program içerisindeki algoritma biraz daha faydalı ve tutarlı oluyor.
Paylaşan olur mu bilemem müsait zamanımda belki bakarım, blackjack için aynısı varsa direk bakarım ama :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt