Çözüldü rosesoftware latare sc4mmer unk spoof iadesi yapmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
BAK BAKALIM SEİNLOLLLE ALAKAM VARMI SEN NE APTAL ADAMSIN LA HARBİ S.GİTTE SCAMLAN SEN KARIDAN FALAN TOKAT YE XD YAZMA BURAYA BOŞA
Hakaret ban sebebi umarım biliyorsunuzdur yöneticilerin cevabına kadar mesaj yazmayacağım.

Hocam, gel al demedim, bir dahakine tercih edebilirsiniz dedim, neden bu kadar saygısızsınız ki?
Sizden once böyle bi şey yapan kimse görmedim şikayet konusu altında kendi sunucusuna yönlendirme yapan yani peşin peşin söyleyeyim

Konu incelenmek üzere yeniden açılmıştır

Ortada bayilik bir durum göremiyorum X Adıyla satılan ürünün satıştan komple kaldırıldığını görüyorum burda bayiden değil ürünün asıl üreticisi kimse onunla polemiğe girmen gerektiğini belirtmek isterim akabinde reseller her kim olursa olsun ana satıcısı exit atabilir elindeki panel kapanabilir burda bayi ve bayinin müşterileri mağdur konuma düşebilir ilk cümlede belirtiğim gibi bayilik bir durum göremiyorum ve konuyu açan kişiyle bayi arasında gerçekleşen konuşmaların argo içerikli olduğu görülmekte sağlıklı bir iletişim her zaman çözümü bağlayacaktır

bir bayi x firmasına resel olabilir x firması kapanabilir ve x firmasına ait ürünü satın almış kişiler ortada kalabilir bunlar olası şeyler bundan dolayı bir bayi yeni bir ürüne geçiş yaptığında bayiden yeni ürününüzden bize vermek zorundasınız çünkü biz x firmasına ait üründen lifetime aldık yeni üründen bize vermek zorundasınız gibi şeylerin ticarette mümkinati olamaz bir başka x firması ve bir başka ticaret sözleşmesi demektir yeniden satın alma gerçekleştirmek zorunda kalırsınız ( çünkü bir başka firma bir başka firmayla yaşadığınız sorunları neden kendisi karşılasın )

yukarıdaki anlattıklarım esas alındığında;

# 2 Eyl 2024 tarihinde alınan ek kuralda A1 / A2 Maddesini karşılamadığı tesbit edilmiştir
# Sorunlu Tarafın @RoseSoftware olmadığı tamamen tedarikçi firmayla ilgili olduğu belirlenmiştir
# ikili konuşmalarda argo kullanan tarafın şikayetçi taraf olduğu belirlenmiş dolayısıyla @RoseSoftware hakkında cezai işleme gerek duyulmadığı anlaşılmıştır

x tedarikçisinden hakkınızı aramanızı temenni eder iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt