yav kankam bu tasarımların hepsini dökersek hepsi aynı zaten ben kendi keyfime göre örnekleri aldım layoutumu çıkarıp yaptım jette mor yaptın reynaya mor yaptım diye nasıl aynısı olsun ne bekliyon senMevzuda konusu geçen tasarım da bu bu arada beyler. Kötü imitasyon seni aslkdnklasndklas
Daha fazla tartışma olmasın haklısın zaten arkadaş da neyin ne olduğunu farkındadır allah herkesin çarşısını pazar etsin iyi forumlarkonu altında gereksiz algı ve tartışma yaratmayın problemlerinizi discorddan cözebileceğinize inanıyorum
Yav dostum, amacım tasarımını çalmak yaymak etmek değil adam akıllı derdin varsa discord üzerinden anlatırsın hadi iyi satışlarım dilerim sana görüşürüz.Daha fazla tartışma olmasın haklısın zaten arkadaş da neyin ne olduğunu farkındadır allah herkesin çarşısını pazar etsin iyi forumlar
Teşşekürleriyi satışlar
Yani, evet aynı şekilde burda bi gülüştük aynısını yapmadım zaten sağ tarafı komple değiştirdim ve sırf cg için kullandığım bi tasarım ekstra bi özelliği yok. Tekrardan yazdığın için teşşekürler.Konuyu açıklığa kavuşturup gidicem tasarım benzerliğe bakarsak rose studio ya gelip başta LuxCheatsV2 yazmıştım gülmüştük orda bana değişceğini daha taslak olduğu vs söylenmişti açıklama bu kadardı gerisi sizin aranızda ben karışmıyorum benim daha önemli işlerim var yapmam gereken bu forumda
Sizede iyi satışlar efendim.İyi Satışlar.