Satıyorum 🔴 Rose Cheats 🔴 - 🥇 Rose Full ( Aimbot + ESP ) 🥇 - rosecheats.shop 🌟

Mevzuda konusu geçen tasarım da bu bu arada beyler. Kötü imitasyon seni aslkdnklasndklas
h3vxhfr.png

Mevzuda konusu geçen tasarım da bu bu arada beyler. Kötü imitasyon seni aslkdnklasndklas
h3vxhfr.png
yav kankam bu tasarımların hepsini dökersek hepsi aynı zaten ben kendi keyfime göre örnekleri aldım layoutumu çıkarıp yaptım jette mor yaptın reynaya mor yaptım diye nasıl aynısı olsun ne bekliyon sen

konu altında gereksiz algı ve tartışma yaratmayın problemlerinizi discorddan cözebileceğinize inanıyorum :)
Daha fazla tartışma olmasın haklısın zaten arkadaş da neyin ne olduğunu farkındadır allah herkesin çarşısını pazar etsin iyi forumlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Konuyu açıklığa kavuşturup gidicem tasarım benzerliğe bakarsak rose studio ya gelip başta LuxCheatsV2 yazmıştım gülmüştük orda bana değişceğini daha taslak olduğu vs söylenmişti açıklama bu kadardı gerisi sizin aranızda ben karışmıyorum benim daha önemli işlerim var yapmam gereken bu forumda 😅

İyi Satışlar.

Konuyu açıklığa kavuşturup gidicem tasarım benzerliğe bakarsak rose studio ya gelip başta LuxCheatsV2 yazmıştım gülmüştük orda bana değişceğini daha taslak olduğu vs söylenmişti açıklama bu kadardı gerisi sizin aranızda ben karışmıyorum benim daha önemli işlerim var yapmam gereken bu forumda 😅
Yani, evet aynı şekilde burda bi gülüştük aynısını yapmadım zaten sağ tarafı komple değiştirdim ve sırf cg için kullandığım bi tasarım ekstra bi özelliği yok. Tekrardan yazdığın için teşşekürler.

Sizede iyi satışlar efendim.

Güncellendi.
  • Güvenlik güncelleştirmesi yapıldı.
  • Loader hızlandırıldı.
  • Fps arttırıldı.
  • Stabilize edildi.

+up

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt