OrjinShop
Gold Üye
kral dc kapanıyor bu bayadır var mesela birisine sorgu at dm veya dc çocuk p*rn*su at gene ban yiyor 1 şikayeteDiscordun kapandıgını ilk defa gördüm kral. bilseydim yapardım valla
kral dc kapanıyor bu bayadır var mesela birisine sorgu at dm veya dc çocuk p*rn*su at gene ban yiyor 1 şikayeteDiscordun kapandıgını ilk defa gördüm kral. bilseydim yapardım valla
Teşekkür ederim reisim. 2 adet admin arkadaş aldım ikiside çarptı bizi )Valla piyasanın en kaliteli hilesiydi. Gereksiz şeyler yok + mükemmel fiyat. Çalışmıyor olsam ben ilgilenmek isterdim üzücü oldu.
admin lazımsa günün 10 saati aktifimTekrardan satışa başlamayı düşünmüyorum. Pek fazla zamanım yok. Güvenli bir admin yapacak da bulamadım.
Süresi biten tüm kullanıcılarımıza özelden destek sağlayacagım.
Anlayışınız için teşekkürler
ya benim çoğu dc hesabı ondan kapandı arkadaşlarla şakalaşırken arada taşşağına bi arkadaş çocuk p*rn*su falan attı hem onun hesap hem benim hesap topluluk ihlalinden gg veya kız n7d3si falan atıyoruz tak gidiyo o günden beri ellerimi tedbirli kullanıyorum wqpekpwqkral dc kapanıyor bu bayadır var mesela birisine sorgu at dm veya dc çocuk p*rn*su at gene ban yiyor 1 şikayete
automod ile spam olabilecek tüm kelimeleri filreleyin sorun ortadan kalkar x bir arkadaşı metin2 botu satışı yapıyor 3 senedir aktif sunucuHile kelimesi çok fazla geçiyordu evet. 2 gün önce böyle bir mesaj gelmişti discorddan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sanırsam müşteri havuzu çok geniş değil, çoğu kulaktan kulağa duyarak gelmiş ya da buradan gelmişti. Zaten gün içinde ilgilenemediği için hem reklam hem yönetim sorunu vardı. Güvenebileceği bir yardımcı da bulamayınca bıkmış gibi görünüyor. Sorun sadece sunucu değil yani.automod ile spam olabilecek tüm kelimeleri filreleyin sorun ortadan kalkar x bir arkadaşı metin2 botu satışı yapıyor 3 senedir aktif sunucu
dc bırakırmısınadmin lazımsa günün 10 saati aktifim
sqwrtydc bırakırmısın