Ronin Software Discord sunucumuz kapandı detaylar burada

Rags

Rags ✩
Uzman Üye
İletişim
Discord üzerinde hile satışının yasak oldugunu duydum. Ve sunucumuz kapandı. Tüm müşterilerimiz ile bağlantımız kesildi.

Discord sunucumuuzun kapanması nedeni ile satışları da durdurdum.

Tüm keyler hala aktiftir. Herhangi bir hata ile karlışalan kullanıcılar discord üzerinden bana mesaj gönderebilir buraksalman01

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
discord da spoofer hile botnet kelımelerı cok geçerse o discord sunucusu cok surmez kapanması bir sıkayete bakıyor

discord da spoofer hile botnet kelımelerı cok geçerse o discord sunucusu cok surmez kapanması bir sıkayete bakıyor
Hile kelimesi çok fazla geçiyordu evet. 2 gün önce böyle bir mesaj gelmişti discorddan

Discord üzerinde hile satışının yasak oldugunu duydum. Ve sunucumuz kapandı. Tüm müşterilerimiz ile bağlantımız kesildi.

Discord sunucumuuzun kapanması nedeni ile satışları da durdurdum.

Tüm keyler hala aktiftir. Herhangi bir hata ile karlışalan kullanıcılar discord üzerinden bana mesaj gönderebilir buraksalman01
geçmiş olsun üzüldüm

yedek dc açın bari
Tekrardan satışa başlamayı düşünmüyorum. Pek fazla zamanım yok. Güvenli bir admin yapacak da bulamadım.
Süresi biten tüm kullanıcılarımıza özelden destek sağlayacagım.
Anlayışınız için teşekkürler

Hile kelimesi çok fazla geçiyordu evet. 2 gün önce böyle bir mesaj gelmişti discorddan
yasaklayın bariki geçmesin h1le yazabilir yinede biliyorsundur ama onlem amaclı

reis satış yapıyosan garantiye alman lazımdı kuralar kısmı varasa oraya yazacaktın h1le demek yasak diye
Tekrardan satışa başlamayı düşünmüyorum. Pek fazla zamanım yok. Güvenli bir admin yapacak da bulamadım.
Süresi biten tüm kullanıcılarımıza özelden destek sağlayacagım.
Anlayışınız için teşekkürler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt