Ronin Antiban Sezon Boyunca Ücretsiz Key - Ronin Antiban Free Key for the Season

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denedim cmd açılıp kapanıyor open your version game hatası veriyor

knk konuyu salı günü yayınlamışsın neden onaylanmış
Yönetim ekibi müsait olamayabilir, konunun incelenmesi adına "Rapor" butonundan ilettim. Sıkıntı olsaydı "Çalışmıyor" tagıda alabilirdi. Rapor belki kendilerine ulaşmıyordur sistemsel bir problemler vardır şeklinde düşünerek bir kaç defa raporladım, taktir kendilerinindir. Sizlerde konunun incelenmesini istiyor iseniz "Rapor" butonuna tıklayarak incelenmesini talep edebilirsiniz.

bu hatayı aldım
Windows güvenlik duvarı ve defender devre dışı bırakın, yurt internetine bağlanıyor isenizde bu sorun yaşanabilir. Gelen üyelerimiz %20'si yurt interneti kullandıkları için ekstra belirtmek istedim.

Windows güvenlik duvarı ve defender devre dışı bırakın, yurt internetine bağlanıyor isenizde bu sorun yaşanabilir. Gelen üyelerimiz %20'si yurt interneti kullandıkları için ekstra belirtmek istedim.
yurtta yaşamıyorumm ayrıca defender ve anti-virüs programım kapalı :c

yurtta yaşamıyorumm ayrıca defender ve anti-virüs programım kapalı :c
Aşağıdaki vermiş olduğum dosyaları indirin ve yükleyin, tekrar deneyin olmaz ise, son çözüm olarak tek çare bilgisayarınız da önemli dosyalar yok ise, format atabilirsiniz. Dosyalar virüslü diyebilirsiniz haklısınız fakat virüs yoktur, yardımcı programlardır.

Aşağıdaki vermiş olduğum dosyaları indirin ve yükleyin, tekrar deneyin olmaz ise, son çözüm olarak tek çare bilgisayarınız da önemli dosyalar yok ise, format atabilirsiniz. Dosyalar virüslü diyebilirsiniz haklısınız fakat virüs yoktur, yardımcı programlardır.

15 dk önce çalışıyordu bi anda böyle bir sorun oldu driver'lardan kaynaklı olucağını zannetmiyorum ama yinede deniyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt