ilkerTR Platinum Üye Katılım 18 Eyl 2020 Mesajlar 242 Beğeniler 28 28 Ocak 2025 #1 Merhaba rocket league için bot var mı ban yedirmeyen
D drakon Silver Üye Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 53 Beğeniler 5 28 Ocak 2025 #2 kanka ztn yüksek elolara cıkınca bot oldugu cok belli oluyor report yiyip ban yiyorsun sanmam rocket leaguede cok yedirmeyen bot oldugunu Oyla 0 Downvote
kanka ztn yüksek elolara cıkınca bot oldugu cok belli oluyor report yiyip ban yiyorsun sanmam rocket leaguede cok yedirmeyen bot oldugunu
ilkerTR Platinum Üye Katılım 18 Eyl 2020 Mesajlar 242 Beğeniler 28 28 Ocak 2025 #3 drakon' Alıntı: kanka ztn yüksek elolara cıkınca bot oldugu cok belli oluyor report yiyip ban yiyorsun sanmam rocket leaguede cok yedirmeyen bot oldugunu Genişletmek için tıkla ... nextbot diye bir eleman var hocam adamlar paypal ile çalışıyor ama discorda girdim baya legit nextbot cheats Oyla 0 Downvote
drakon' Alıntı: kanka ztn yüksek elolara cıkınca bot oldugu cok belli oluyor report yiyip ban yiyorsun sanmam rocket leaguede cok yedirmeyen bot oldugunu Genişletmek için tıkla ... nextbot diye bir eleman var hocam adamlar paypal ile çalışıyor ama discorda girdim baya legit nextbot cheats
D drakon Silver Üye Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 53 Beğeniler 5 28 Ocak 2025 #4 ilkerTR' Alıntı: nextbot diye bir eleman var hocam adamlar paypal ile çalışıyor ama discorda girdim baya legit nextbot cheats Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi rocket league raporlara sağlam bakıyor eğer izlerlerse muhtemelen banlanırsın ama donanım banımı atıyorlar bilgim yok Oyla 0 Downvote
ilkerTR' Alıntı: nextbot diye bir eleman var hocam adamlar paypal ile çalışıyor ama discorda girdim baya legit nextbot cheats Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi rocket league raporlara sağlam bakıyor eğer izlerlerse muhtemelen banlanırsın ama donanım banımı atıyorlar bilgim yok
D devoid23333 Bronz Üye Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 1 28 Ocak 2025 #5 en ufak hile tespitinde uzun süreli ban yersin Oyla 0 Downvote