ROC Spoofer Crâck | Boşuna Para vermeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte açılıyor "Please wait" bundan sonra yürütülebilir dosyayı kapatın

1809da çalışıyormu ona göre 1809a format atcam bide amidewin gigabyte anakartlarda çalışıyordu değilmi yanlış hatırlamıyosam

reis elle de değiştirdim amid volumid vs programı da kulandım değişen bişey yok kurtulamıycaz gibi bandan methodları sagolsun fixliyo rito amcamız
Amıdewin fix atılabilcek birşey değil sizde calısmaması çok garip lakin bende calısıyor usta format bios update amıdewin tek başına yetmiyor birde valorant hdd ssd serialine ban atmıyor mac'a atıyor ondan format bios update amıdewin mac yaptığın zaman kalkması lazım halen kalkmıyorsa unlucky bende kaldırıyor. birde gupro spoof varken amıdewinin yüzüne bakmam ben şahsen. gupro calısmıyorsa zaten daha büyük unlucky

Amıdewin fix atılabilcek birşey değil sizde calısmaması çok garip lakin bende calısıyor usta format bios update amıdewin tek başına yetmiyor birde valorant hdd ssd serialine ban atmıyor mac'a atıyor ondan format bios update amıdewin mac yaptığın zaman kalkması lazım halen kalkmıyorsa unlucky bende kaldırıyor. birde gupro spoof varken amıdewinin yüzüne bakmam ben şahsen. gupro calısmıyorsa zaten daha büyük unlucky
Çalışmıyor unlucky dostum tek benim ankartimda değil bi çok insanın unlucky bide win hangi sürüdmde bu dediklerini yapıyosun 1908 da denedim olmuyor 20H1 denedim olmuyor o dediklerini eksiksiz yaptığım halde nasıl yaptığını anlatırsan hangi sürüm vs bı çok insan yararlanabilir dostum unlucky. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt