varsa banada soyleSelamın aleykum, robuxpanel mi ne bir site vardı bulamadım 3 dolara satılıyordu bi ara genelde piyasası 4 robux alıp itemde felan satabileceğim yer varmı?
ek olarak o robuxpanel mi ne dedigim siteyi kullanmayıda cozemedim
13 yo rac10ilk once adını ogren öle gel
he evet buldum tesekkur ederim, cyrpto hesabı olarak hem BinanceTRye hemde TrustWallete sahibim ikisindede yeterli ucret var, ben simdi para yukledikten sonra alabiliyormuyum robuxu?te-seBahsettiğin site rbxcrate, rbxcrate'yi kullanmak için crypto hesabın olması gerekli o yüzden anlamamış olabilirsin.
Para yükledikten sonra alamamanı sağlayabilecek, ne olabilir ?he evet buldum tesekkur ederim, cyrpto hesabı olarak hem BinanceTRye hemde TrustWallete sahibim ikisindede yeterli ucret var, ben simdi para yukledikten sonra alabiliyormuyum robuxu?
parayı yatırdıktan sonra tek yapman gereken 3 dolara Robux beklemen ztn teklif verebiliyorsun diye biliyorum amahe evet buldum tesekkur ederim, cyrpto hesabı olarak hem BinanceTRye hemde TrustWallete sahibim ikisindede yeterli ucret var, ben simdi para yukledikten sonra alabiliyormuyum robuxu?