Robux Method !!!!

GhostyPro

Master Üye
Bir forumda gördüm Türkçe’ye çevirtip buraya atmak istedim çalışacağını düşünüyorum eğer talep gelirse daha önce yaptığım Crypter Projesinide paylaşabilirim (:

Method:

1. Redline Stealer veya bulabileceğiniz diğer ücretsiz stealer satın alın (GitHub'da arama yapın).

2. Tarayıcılar ve anti-virüs yazılımları tarafından tespit edilemeyen bir FUD virüsü oluşturun.

3. Bunu yayın, her yere (Youtube, Instagram, TikTok) yaymaya başlayın.

4. Birkaç gün içinde, geniş bir yelpazede Roblox hesabına sahip olacaksınız.

5. Eğer kimse enfekte olmadıysa veya enfekte ettiğiniz kurbanlarda Roblox hesabı/çerezleri yoksa, forumlardan Roblox çerezleri satın alabilirsiniz.

6. Hesaplarda Robux olup olmadığını kontrol edin.

7. Eğer varsa, robuxları kendi hesabınıza aktarın.

8. Loglardan elde ettiğiniz her hesabı inceleyin, çerezleri silmeyi ve her Redline loguyla yeni bir konut IP adresi almayı unutmayın.

9. Kesinlikle ücretsiz sınırsız Robux (:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bir forumda gördüm Türkçe’ye çevirtip buraya atmak istedim çalışacağını düşünüyorum eğer talep gelirse daha önce yaptığım Crypter Projesinide paylaşabilirim (:

Method:
sil kanka

tamam kardesım haber edersın

silde baskaları görmesin oha nerden buldun bunu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sıkıntılı mısın kanka sen ??

ohoo bunları anca veletler yer onlarda robux almamış olur 500 hesapta 100 robux çıkmaz.

40 yılda bir konu açıyoruz dalga geçmeyin aq bi bi insanda iyi demiyo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt