robux method çıkmış

justnight16

Bronz Üye
gençler microsofttan yapılıyor yine bizim 80 robux olayına benzer ancak bir hesaba fazla çekilmiyormuş birde spamlamamak lazım ama methodun ne olduğunu bilmiyorum bulun bizede söyleyin detayı verdim kolay gelsin şu an 80 robuxta 43 tl olmuş ama 1k alınca zarar oluyo yani başka birşey var çoluk çocuklar yapıyor dcde

bide 1k robux 2.5 - 2.8$ arası birşeye geliyormuş

gençler microsofttan yapılıyor yine bizim 80 robux olayına benzer ancak bir hesaba fazla çekilmiyormuş birde spamlamamak lazım ama methodun ne olduğunu bilmiyorum bulun bizede söyleyin detayı verdim kolay gelsin şu an 80 robuxta 43 tl olmuş ama 1k alınca zarar oluyo yani başka birşey var çoluk çocuklar yapıyor dcde

bulursan haber etsene

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

konuyu arıyorum olarak açarmısın

clickbait konu

değil kardeşim gir discorda bak yapıyorlar methodu ne clickbait yapcam mk
konuyu yanlış açtığın için tıklayan herkes metodu verdiğini sandı yani evet clickbait konu. bu şey demek olur gibi beyler milyoner olursam lambo alabiliyorum e ol ozaman kanka. olum microsoft store metodları zaten vardı vakit vakit oluyor bunlar tek sorun bazı regionlar sadece oranın kartını kabul ettiği için metodu kullanamıyorsun bile mesela bi kaç ay önce fixlenen bi metod vardı mısır microsoft store hesabı ile 2k robuxu çok ucuza alabiliyodun ve uzun süredir vardı kimse bilmiyordu tek sorun mısır kartı olmadan alamıyordun mısır kartı almakta haliyle zordu o yüzden metodu çoğu kişi yapamadan fixlendi

yani anlayacağın metodlar var mı var buna neden şaşırıyorsun ki satın alması zor sadece bide hangi ülke onuda bilmiyoruz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt