kanka galiba yeni başladın ama youtubeye yazarsan zaten herkes belirtiyor mining yaptığını umarim jssploit kullanmamışsındır kullandıysan format atanı tavsiye ederim gidip krnl nin dcsine sohbete yazarsan bile herkesin mining yapıyor diyeceğine eminim.JJSPLOİTin mining yaptığını ilk kez senden duyuyorum nerden gördüğünü öğrenebilir miyim
yeni başlamadım 1 yılı aşkın kullanıyorumda jjsploiti zaten ilk kez duydum mining yaptığınıda ilk kez duydum bende yüklü ama format atmama gerek var mı herhangi bir program ile kaldırsam da olur mu?kanka galiba yeni başladın ama youtubeye yazarsan zaten herkes belirtiyor mining yaptığını umarim jssploit kullanmamışsındır kullandıysan format atanı tavsiye ederim gidip krnl nin dcsine sohbete yazarsan bile herkesin mining yapıyor diyeceğine eminim.
Format atarsan daha garanti olucaktir jjsploit mining içeriyor.yeni başlamadım 1 yılı aşkın kullanıyorumda jjsploiti zaten ilk kez duydum mining yaptığınıda ilk kez duydum bende yüklü ama format atmama gerek var mı herhangi bir program ile kaldırsam da olur mu?
teşekkür ederim key istemiyor diye kullanıyorduk şimdide mining mevzusu başladı uyarılarınız için teşekkür ederimBilmeyenler için söyleyeyim v3rm sitesinde hemen hemen her oyunun scriptini bulabilirsiniz.
Format atarsan daha garanti olucaktir jjsploit mining içeriyor.