Roblox Xeno Executor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuya calıstıgına daır gerı donusler gelırse tag gelır konuda sorun cıksaydı bu konumda durmazdı kısı banlanır ve konu çöpe taşınırdı
Anladım abi 2 pc olmadığı için ben deneyemem şimdi bir şey olur pc'ye format atmakla uğraşmayım, deneyen varsa yazsın lütfen

konuya calıstıgına daır gerı donusler gelırse tag gelır konuda sorun cıksaydı bu konumda durmazdı kısı banlanır ve konu çöpe taşınırdı
deneyeyim hemen geri dönüs sağlayayım :D

Merhaba Cheatglobal kullanıcıları, bu konuda robloxda güncel olarak çalışan byfron bypass ve bedava "Xeno Executor"u paylaşıyorum
İndirme Linki:
Virustotal Linki:
Triage linki:
Xeno Executor 10.11.2024 Tarihi itibaren güncel olarak çalışmaktadır
Gereksinimler
Executorun robloxu algılayabilmesi için bloxstrap indirmeniz gerekmektedir
Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için windows defenderi kapatmanız önerilir
# Sorularınız veya hatalarınız varsa yazabilirsiniz ilgilenicem #
# Executora ait görseller ve videolar #
Menü görseli:
Kurulum videosu: Videolu Anlatım
Bir oyunda oynayış videosu: Oynayış
Yazılı Anlatım
Robloxa girdikten sonra veya girmeden önce executoru açın herhangi bir oyuna girin sizden client seçmenizi istiyicek client seçin sonra script yazıp executeleyin
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

calısıyor infinite yield menu felan.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çalışıyor

Çalışıyor tagı geldi. Bismillah yavaştan öteki dünya'ya adım atmaya gidiyom

Merhaba Cheatglobal kullanıcıları, bu konuda robloxda güncel olarak çalışan byfron bypass ve bedava "Xeno Executor"u paylaşıyorum
İndirme Linki:
Virustotal Linki:
Triage linki:
Xeno Executor 10.11.2024 Tarihi itibaren güncel olarak çalışmaktadır
Gereksinimler
Executorun robloxu algılayabilmesi için bloxstrap indirmeniz gerekmektedir
Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için windows defenderi kapatmanız önerilir
# Sorularınız veya hatalarınız varsa yazabilirsiniz ilgilenicem #
# Executora ait görseller ve videolar #
Menü görseli:
Kurulum videosu: Videolu Anlatım
Bir oyunda oynayış videosu: Oynayış
Yazılı Anlatım
Robloxa girdikten sonra veya girmeden önce executoru açın herhangi bir oyuna girin sizden client seçmenizi istiyicek client seçin sonra script yazıp executeleyin
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

roblox açılmış kullanıyım bare

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt