Loadstring kodunu gönder bakalımSelam dostlar robloxta editlemem gereken bir script var, script benim degil ve loadsting ile inlejctleniyor bu scripti editleme şansım var mı? varsa nasıl?
scripti atSelam dostlar robloxta editlemem gereken bir script var, script benim degil ve loadsting ile inlejctleniyor bu scripti editleme şansım var mı? varsa nasıl?
xeno kullanSelam dostlar robloxta editlemem gereken bir script var, script benim degil ve loadsting ile inlejctleniyor bu scripti editleme şansım var mı? varsa nasıl?
lan su ratı forumda yaymayın bilip bilmedenxeno kullan
bu hali ile bir düzenleme yapamazsınloadstring(game:HttpGet('Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir', true))()
script bu beyler
open sourceise editlersin kardeşim loadstringin içindeki linki google yapıştırSelam dostlar robloxta editlemem gereken bir script var, script benim degil ve loadsting ile inlejctleniyor bu scripti editleme şansım var mı? varsa nasıl?
loadstring(game:HttpGet('Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir', true))()
script bu beyler
lua obf atılmıs @alperenxrq ASLAN abim belki deobf ederloadstring(game:HttpGet('Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir', true))()
script bu beyler