Roblox Lumber Tycoon 2 Axe Dupe Ve Daha Fazlası

bu arada sakın jjsploit veya wearedevs ten indirilen hiçbir programı açmayın veya kullanmayın çünkü jjsploit ve wearedevsin tüm programlarının içinde mining programı var eğer güzel paralı bir hile istiyorsanız exploitini öneririm 20$, ama ücretsiz ve çok güzel bir hile isterseniz yi öneririm.
bu arada bu programların levelleri var
synapse x: 7 level
krnl: 7 level
ikiside aynı ama krnl ücretsiz olduğu için tam 4 tane link verisite reklamından geçmeniz gerekiyor sonra size keyi vericektir bu key her 24 saatte bir değişir.
ek olarak synapse x krnl den daha kullanışlıdır 20 $ benim için fazla olduğu için krnl kullanıyorum krnl ve synapse x te mining veya herhangi bir zararlı yazılım yoktur
Konuyu birazcık düzeltiyim synapse loadstring ler dahil her scripti çalıştırıyor free exploitlerde bazı scriptler çalışmıyor ve tam stabil değil ama seninde dediğin gibi krnl güzel bi exploit ben paranız varsa synapse kullanın derim pişman olmazsınız

Konuyu birazcık düzeltiyim synapse loadstring ler dahil her scripti çalıştırıyor free exploitlerde bazı scriptler çalışmıyor ve tam stabil değil ama seninde dediğin gibi krnl güzel bi exploit ben paranız varsa synapse kullanın derim pişman olmazsınız
krnl fe scriptlerin birçoğunu çalıştıramıyor.

Hileyi kullanmak için exploit olarak jjsploit öneririm hem karışık değil hem keyle uğraştırmıyor sadece inject yapmanız yeterli olacaktır

Dostum Sana Tavsiyem Roblox İle Fazla Aram Yok Fakat KRNL Kullanmanı Tavsiye Ediyorum jjsploit Kadar Berbat Bir İnjector Görmedim KRNL =

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt