Roblox Lumber Tycoon 2 Axe Dupe Ve Daha Fazlası

Scream6

Uzman Üye
Arkadaşlar Merhaba Bugün Sizlere axe dupe hilesi tanıtacağım bu yeni bir hile ve herkesin bileceği bir hile değildir sizinle paylaşmak istedim

Script Link: loadstring(game:HttpGet((" "), true))()

Yapılışı
1.Oyunu açın
2.Herhangi Bir Exploit indirin jjsploit öneririm yada benim exploitimi indirip kullanın rarı indirin içindeki vega x.exe yi açın yapılışı :
3.exploiti açın attach deyin inject ettikten sonra boşluk yerine scripti yapıştırıp execute deyin JJsploit için : Attach deyin inject ettiğinde lua ya gelin boşluğa scripti kopyalayıp yapıştırın execute deyin
4.ve hile açılacak hilede axe dupe yerine gelip axe dupe dediğinizde sizi öldürecek baltanız yere düşecek doğdunuzda baltayla doğacaksınız

(video 5dk sonra eklenecek yada kısa bir süre içinde)

Video :

Kullandığım Exploit:

Son düzenleme:
Videosu gelsin belki oynarım tam anlamadım çünkü

Videosu gelsin belki oynarım tam anlamadım çünkü
hocam videoda size yapılışını göstermedim sadece hilede axe dupelemeyi gösterdim yani siz normal exploitle inject edip execute dersiniz ama isterseniz onunda videosunu paylaşırım

Konu Güncellendi. Daha Ayrıntılı Anlatıldı Videolar Yüklenildi
Beyler Hileyi Denemenizi Öneririm. Çünkü Çalışan Tek Axe dupe hilesi bu

arkadaslar jjsploit falan kullanmayin dünyanin en berbat exploiti ve bitcoin miner var programda herkes dalgasini geciyor ama sen ciddi ciddi jsploit kullanin demissin

arkadaslar jjsploit falan kullanmayin dünyanin en berbat exploiti ve bitcoin miner var programda herkes dalgasini geciyor ama sen ciddi ciddi jsploit kullanin demissin
dostum jjsploit virüs değilki sadece inject ediyor execute yapıyor milyonlarca kişi kullanıyor nasıl virüs olabilir yani kullanmayabilirsiniz ben vega x kullanıyorum linkinide paylaştım

MVSPL140 Hatası veriyor jjSploit nasıl düzeltebilirim sildim yükledim olmuyor?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
eyw denicem lumber tycoon çok seviyom

Arkadaşlar Merhaba Bugün Sizlere axe dupe hilesi tanıtacağım bu yeni bir hile ve herkesin bileceği bir hile değildir sizinle paylaşmak istedim

Script Link: loadstring(game:HttpGet((" "), true))()

Yapılışı
1.Oyunu açın
2.Herhangi Bir Exploit indirin jjsploit öneririm yada benim exploitimi indirip kullanın rarı indirin içindeki vega x.exe yi açın yapılışı :
3.exploiti açın attach deyin inject ettikten sonra boşluk yerine scripti yapıştırıp execute deyin JJsploit için : Attach deyin inject ettiğinde lua ya gelin boşluğa scripti kopyalayıp yapıştırın execute deyin
4.ve hile açılacak hilede axe dupe yerine gelip axe dupe dediğinizde sizi öldürecek baltanız yere düşecek doğdunuzda baltayla doğacaksınız

(video 5dk sonra eklenecek yada kısa bir süre içinde)

Video :

Kullandığım Exploit:
knk video açılmıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt