Scream6
Uzman Üye
Arkadaşlar Merhaba Bugün Sizlere axe dupe hilesi tanıtacağım bu yeni bir hile ve herkesin bileceği bir hile değildir sizinle paylaşmak istedim
Script Link: loadstring(game:HttpGet(("
Yapılışı
1.Oyunu açın
2.Herhangi Bir Exploit indirin jjsploit öneririm yada benim exploitimi indirip kullanın rarı indirin içindeki vega x.exe yi açın yapılışı :
3.exploiti açın attach deyin inject ettikten sonra boşluk yerine scripti yapıştırıp execute deyin JJsploit için : Attach deyin inject ettiğinde lua ya gelin boşluğa scripti kopyalayıp yapıştırın execute deyin
4.ve hile açılacak hilede axe dupe yerine gelip axe dupe dediğinizde sizi öldürecek baltanız yere düşecek doğdunuzda baltayla doğacaksınız
(video 5dk sonra eklenecek yada kısa bir süre içinde)
Video :
Kullandığım Exploit:
Script Link: loadstring(game:HttpGet(("
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
"), true))()Yapılışı
1.Oyunu açın
2.Herhangi Bir Exploit indirin jjsploit öneririm yada benim exploitimi indirip kullanın rarı indirin içindeki vega x.exe yi açın yapılışı :
3.exploiti açın attach deyin inject ettikten sonra boşluk yerine scripti yapıştırıp execute deyin JJsploit için : Attach deyin inject ettiğinde lua ya gelin boşluğa scripti kopyalayıp yapıştırın execute deyin
4.ve hile açılacak hilede axe dupe yerine gelip axe dupe dediğinizde sizi öldürecek baltanız yere düşecek doğdunuzda baltayla doğacaksınız
(video 5dk sonra eklenecek yada kısa bir süre içinde)
Video :
Kullandığım Exploit:
Son düzenleme: