XALVORN
Banned
Merhabalar ben XALVORN bugün 3 gündür yaptığım daha yaptığım ilk hile olan RBX.WTF yi vericeğim isteyen indirebilir lua dosyasını yani hileyi tamamen ben yazdım sadece luayı exe ye çevirdiğimde robloxun apı lerine ulaşamıyor hata veriyor uygulama o yüzden lua olarak sunucam klasördeki ceno yazan şey hile değil lua executordur yani lua dosyalarını oyunda çalıştırmanızı sağlar bu yüzden bana hileyi çalıp burada paylaşıyor demeyin sadece executoru aldım
NASIL KULLANILIR
İlk önce xeno.exe uygulamasını açın sonra uygulamadaki dosya simgesine tıklayıp oradan size verdiğim rar dosyasındaki RBX.WTF.lua dosyasını seçin yanındaki zincire benziyen tuşa basın ve oyuna girdikten sonra gönder tuşuna tıklayın
Menü tuşu insert
Hileden görüntüler :
Tutorial videosu :
DW :
isteyenler olmuş sadece lua DW :
VİRUSTOTAL SİTESİNE GİRERKEN HATA VERİYOR VİRUS TOTAL BAKTIRAMADIM SİZ İNDİRİRKEN BAKARSINIZ
NASIL KULLANILIR
İlk önce xeno.exe uygulamasını açın sonra uygulamadaki dosya simgesine tıklayıp oradan size verdiğim rar dosyasındaki RBX.WTF.lua dosyasını seçin yanındaki zincire benziyen tuşa basın ve oyuna girdikten sonra gönder tuşuna tıklayın
Menü tuşu insert
Hileden görüntüler :
Tutorial videosu :
DW :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
isteyenler olmuş sadece lua DW :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VİRUSTOTAL SİTESİNE GİRERKEN HATA VERİYOR VİRUS TOTAL BAKTIRAMADIM SİZ İNDİRİRKEN BAKARSINIZ
Son düzenleme: