Roblox hesabım ne kadar eder?

gerisini bilmene ne gerek var zaten kanka hesabı alcak değilsinya hesabın toplamını söyledim teklif bekledim itemlere bakmana ne gerek var

yorum kasmak için saçma saçma sorularla gelmeyin Allah aşkına
sıkıntılı bir arkadaşa benziyorsun dostum total valueyi nasıl tahmin edicez 3 itemle mi limited itemler olup olmadığını nerden bileceğiz ?

abla veya kardeşim daha demin robux fiyatlarına baktım sırf senin için 4k küsür robux a 900 lira diyor afedersin ama aklını peynir ekmekle mi yedin?:wtfcat:
istersen 200 veririm

abla veya kardeşim daha demin robux fiyatlarına baktım sırf senin için 4k küsür robux a 900 lira diyor afedersin ama aklını peynir ekmekle mi yedin?:wtfcat:
istersen 200 veririm
doların az olduğu zamanları aldığımı hiç düşündünmü?
sıkıntılı bir arkadaşa benziyorsun dostum total valueyi nasıl tahmin edicez 3 itemle mi limited itemler olup olmadığını nerden bileceğiz ?
kanka hesabın alıcısı olsaydın bu bilgileri sana verirdim anlatabiliyormuyum bu bahsettiğim 3 item limited değil ama hesapta var hesaba yatırılan total robux sayısı ile senden bi tahmini fiyat istiyorum bunun nesini anlamadın bilmiyorum

Son düzenleme:
en fazla kaç tl olabilir ki mantıklı şekilde düşününce hadi 10 lira desek robuxlar da biraz ucuzlasa en ucuz 400 yapar yine gereksiz saçma pahalı

O kadar robux varsa cashout yap derim. Öbür itemleride satış platformlarında satabilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt