velocity var kullanabilirsinbeyler bayanlar selamlar son 2 gündür roblox lua executor arıyorumda hiç güven vermiyolar acabna cheatglobalde paylaşılmış olan bi source yada herhangi birşey varmı ?
( konu yanlış konuma açıldıysa kb )
virüs var mı onda hocam?velocity var kullanabilirsin
virüs var mı onda hocam?
orijinal sitesini atabilir misin? Birde executoru emulatörden mi çalıştırıyorsun yoksa direkt bilgisayardan mı?ben uzun zamandır velocity kullanıyorum gayet kolay ve akıcı. Xeno bazen kastırıyor crash atıyor ya da cogu script calısmıyor Velocity en güvenlisi diyebilirim
linki varsa atarmısınız hocamben uzun zamandır velocity kullanıyorum gayet kolay ve akıcı. Xeno bazen kastırıyor crash atıyor ya da cogu script calısmıyor Velocity en güvenlisi diyebilirim
Direkt bilgisayardan çalışıyor. Sitelerini unuttum fakat dclerinden sitelerine gidebiliyosun dc xk1a ekle atayımorijinal sitesini atabilir misin? Birde executoru emulatörden mi çalıştırıyorsun yoksa direkt bilgisayardan mı?
ekle hocam dcdenlinki varsa atarmısınız hocam
attım istek hocamDirekt bilgisayardan çalışıyor. Sitelerini unuttum fakat dclerinden sitelerine gidebiliyosun dc xk1a ekle atayım
ekle hocam dcden
DELTA EXECUTORbeyler bayanlar selamlar son 2 gündür roblox lua executor arıyorumda hiç güven vermiyolar acabna cheatglobalde paylaşılmış olan bi source yada herhangi birşey varmı ?
( konu yanlış konuma açıldıysa kb )