- İletişim

tek tek yazıyım mı hocam oyunları Allah aşkınaama bunu açıklaması lazımdı
tek tek yazıyım mı hocam oyunları Allah aşkınaama bunu açıklaması lazımdı
flick hypershot gibi oyunlarda calisir arsenal.falan heraldeama bunu açıklaması lazımdı
Beyler geliştirmeye üşendiğim için sourceyi atıyorum suan full + full çalışıyor 2 3 kucuk bugu var
DW :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
RAR ŞİFRESİ mustafa_canik
KULLANIM:
HİLE AÇICAGINIZ OYUNA GİRİN
main.py yi başlatın
(eğer oyun değişmek istiyorsanız hileyi kapayıp o oyuna giripde açın)
RESİMLER :
not : offsetleri brute force yaparak sureklı çeker bu yuzden fix yemesi için çok buyuk bir update lazım)
BUGLAR VE ÇÖZÜMLERİ :
Yerin altında bir esp box gozukurse sunucudan çıkıp hileyi kapatın oyuna girip hileyi geri açınca duzelir duzelmez ise offsets.jsonu klasordan dışarı atın öyle açın öylede olmazsa geri koyun bida (BU BUG ÇOK NADİR ÇIKIYOR SEBEBİNİ ANLAMADIM AMA SİZİN KARŞINIZA ÇIKMAZ BİLE)
bazen aimbot sağ sola atıyo(fps dusukse) rageden fasta çekin speedi
bind kısmı buglu eğer listeningde kalırsa bidaha tıklayın olana kadar tıklayın işte
STATUS : WORKİNG/UNDETECTED
bozmoz hocamicine stealer koyup adoptmedeki cocukların petlerini calsam bozarmı
hacı menu var alt tab at gorursunhacı menu nıye yok ?
hacı nası yanı dc ekle noavaxdyok aga robloxu buldugu yazıyo okadar
Beyler geliştirmeye üşendiğim için sourceyi atıyorum suan full + full çalışıyor 2 3 kucuk bugu var
DW :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
RAR ŞİFRESİ mustafa_canik
KULLANIM:
HİLE AÇICAGINIZ OYUNA GİRİN
main.py yi başlatın
(eğer oyun değişmek istiyorsanız hileyi kapayıp o oyuna giripde açın)
RESİMLER :
not : offsetleri brute force yaparak sureklı çeker bu yuzden fix yemesi için çok buyuk bir update lazım)
BUGLAR VE ÇÖZÜMLERİ :
Yerin altında bir esp box gozukurse sunucudan çıkıp hileyi kapatın oyuna girip hileyi geri açınca duzelir duzelmez ise offsets.jsonu klasordan dışarı atın öyle açın öylede olmazsa geri koyun bida (BU BUG ÇOK NADİR ÇIKIYOR SEBEBİNİ ANLAMADIM AMA SİZİN KARŞINIZA ÇIKMAZ BİLE)
bazen aimbot sağ sola atıyo(fps dusukse) rageden fasta çekin speedi
bind kısmı buglu eğer listeningde kalırsa bidaha tıklayın olana kadar tıklayın işte
STATUS : WORKİNG/UNDETECTED