hit verdim knk konuna yukarı çıksın diye sen beni yanlış anladınneyse konumu kirletme daha fazla
hit verdim knk konuna yukarı çıksın diye sen beni yanlış anladınneyse konumu kirletme daha fazla
ücretsiz executorlara güvenilmez diye bir şey yoktur ama ben en safe olanı tercih etmek istiyorum o yüzden ücretli bir şey alacağımjuju kullancaksanız swift de var ama free executorlara ne kadar güvenirsinziz bilmem
zenith diye bir şey var hocam bideb juju kendi swsinde onermisücretsiz executorlara güvenilmez diye bir şey yoktur ama ben en safe olanı tercih etmek istiyorum o yüzden ücretli bir şey alacağım
cok zıplamabeni banlaymazlar rahat ol ben olmasam bu forum çöker
sitesinde fiyat falan yazmıyorzenith diye bir şey var hocam bideb juju kendi swsinde onermis
ben sizin yerinizde olsam ilk 1 hafta awpgg alırım sonra swifte geçerimsitesinde fiyat falan yazmıyor
ayıp oluyor hocam zıplama falan bi hatam varsa düzgünce uyarın lütfencok zıplama
neden bir hafta awp.gg?ben sizin yerinizde olsam ilk 1 hafta awpgg alırım sonra swifte geçerim
sen git cs oyna biraderroblox ne kardeşim erkek adam cs oynar
Lifetime yok diye biliyorum fakat Seliware var aylık 10 euro ucuz ve güzel eğer script hubun felan yoksa script hubun varsa önermem çünkü script okumaları felan berbat scriptin boyutu büyükse oyunun çöküyorrobloxda 20 dolar bandında lifetime güzel executor var mı? bütçeme uymayan öneriler yapmayın lütfen.
soran oldumu dostum yorumunu git başka yerde kasroblox ne kardeşim erkek adam cs oynar
o zaman çok yanlış tercihler veriyorsun swift düzgün update alamayan bir executor 1 hafta undetectedsa 1 hafta detected gibi birşey üstelik paralı hilelerin güvenlik düzeyi daha iyi banlanmama riski felan daha düşükben sizin yerinizde olsam ilk 1 hafta awpgg alırım sonra swifte geçerim