Roblox executor

Crusth0

Diamond Üye
İletişim
haftada 3 kere açılan konuyu bir kere de ben açmak istedim ücretli/ücretsiz içerisinde herhangi bir malware bulunmayan executor yok mu? çoğu önerilen ücretlilerde dahi biraz araştırınca hiç temiz olmadığı hakkında birşeyler öğreniyorum herhalde tamamen temiz bir executor yok piyasada ( executor ban atıyor kullanma diyen arkadaş ne kullanmam gerektiğini söyle madem :D )

haftada 3 kere açılan konuyu bir kere de ben açmak istedim ücretli/ücretsiz içerisinde herhangi bir malware bulunmayan executor yok mu? çoğu önerilen ücretlilerde dahi biraz araştırınca hiç temiz olmadığı hakkında birşeyler öğreniyorum herhalde tamamen temiz bir executor yok piyasada ( executor ban atıyor kullanma diyen arkadaş ne kullanmam gerektiğini söyle madem :D )
velocity kullan

Açılan konuları okuduysan bi fikir edinmişsindir dostum.Yeni konu açınca çok farklı executorlar önerilmeyecek zaten

Hocam 1.si solara indirme hayatının hatasını yaparsın 2.si veloctiy iyidir uzun süreler kullandım 3.paralı kullanmak istersen en iyisi volt benim gözümde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt