roblox executor

wqewqewqw3

Platinum Üye
roblox için executora ihtiyacım var fakat internette bulunanların çoğu viruslu oluyor açık scriptli varmı veya önerebileceginiz bir executor varmı bilgisayar için

Adamların dcsinde var 100k kişi garanti 1k kişi kullanıyodur niye hiç bi yerde rat v.s diye paylaşılmadı onu anlamıyorum yani ücretsiz diye illa malware olacak diye bişey mi var hilenin developerı zaten başka executorlar satarak para kazanıyor
dcde 100k kişi vardiye içinde rat olamazmı olemad bilinen bi kişi olabilir ama bu onun rat atıp atmiyacağını değiştirmez ve içinde malware var beleş yemek sadece fare kapanında olur

dcde 100k kişi vardiye içinde rat olamazmı olemad bilinen bi kişi olabilir ama bu onun rat atıp atmiyacağını değiştirmez ve içinde malware var beleş yemek sadece fare kapanında olur
tamamda youtubeda bi yerde paylaşırlardı diye düşünüyorum ifşalamak için benim sikimdede değil şahsen bilgisayarımda bitcoin yok girip takılabilirler😹

Adamların dcsinde var 100k kişi garanti 1k kişi kullanıyodur niye hiç bi yerde rat v.s diye paylaşılmadı onu anlamıyorum yani ücretsiz diye illa malware olacak diye bişey mi var hilenin developerı zaten başka executorlar satarak para kazanıyor
illa parali executer yapmak zorunda değillerki bide ornk xeno adamlar diyo hile bedava ama indirmeden önce linkversite den reklam izleyecen öyle alacan diyo bedava olsada o hileden para kazanmaya devam ediyo YouTube ta free executer lara unambinder benzeri yazilimlarla rat virüs koyup paylaşiyolar indirincede AAAA bu virüslü diyolar orjinaline bakmiyolar bile

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
olemad adlı şahıs zaten swiftin kurucus ona güvenilmez swift rattı zaten
ya özürlümüsün şizofrenmisin amına koyduğumun rahatsızı seni etrafta bedava bişeyin virüs olmadığını düşünmek mallıktır diye geziyon

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt