deneyebilirsin dostum sıkıntısızDenemek istiyorum ama aklımda soru işaretleri var
sorunun varsa yardımcı olayım?Bir yetkili kontrol edebilir mi?
fazla deilusta roblox hileyle sarıyormu ona göre indirip oynıcamda fikirlerinizi almak istedim
Olm ne gerek var krnl büssürü var dc Vegasli#0911 ekle önerim keysizKRNL DE BENDE DAHİ ÇOĞU KİŞİDE İNJECT SORUNU VAR BENDE ARAŞTIRDIM BULDUĞUM SPECTRUM EXECUTERİ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(BEN DEFENDER KAPATMADAN GİREBİLİYORUM İYİ OYUNLAR)
VİDEO
ah be kankam keşke ingilizce bilsem bilseydim sana yardımcı olurdumIs Roblox fun to play ?
kanka yemın ederım dedıgınden hıcbırsey anlamadım :dddOlm ne gerek var krnl büssürü var dc Vegasli#0911 ekle önerim keysiz
kanka ben youtubdan ızleyıp geldım adam kendı hesabıyla yapıyor hiçbirşey olmuyor banda yemedı adamDenemek istiyorum ama aklımda soru işaretleri var
nasıl yapılacağını anlatabilir misin? bilgiliysen ben ilk kez kullanacağım daah be kankam keşke ingilizce bilsem bilseydim sana yardımcı olurdum
kanka yemın ederım dedıgınden hıcbırsey anlamadım :ddd
kanka ben youtubdan ızleyıp geldım adam kendı hesabıyla yapıyor hiçbirşey olmuyor banda yemedı adam
hata falanmı veriyor veya inject tuşuna basınca cmd ekranı gelmiyormuvideoda yaptığı gibi yapıyorum her şeyi ama bende olmuyor ek bir şey mi yapmam gerekiyor oyuna giriyorum programı açıyorum inject diyorum olmuyor ilk kez kullanacağım roblox exploit bilgim yok yardımcı olurmusunuz
attıgım dosyayı yükle yüklenince defender kapat güvenlik duvarını sonra indirdiğin dosyayı çalıştır biraz bekle kendi kurulum yapıcak sonrasında bitince büyük ihtimalle kendi kendine kapanır cmd ekranı sonra indirilenlere bas orda olacak dosya olarak Spectrum yazar dosaya bas sonra çalıştır daha sonrasında oyuna gir hile ekranından ayarlar olan yere bas inject dll yazan yere tıkla ve birazcık bekle sonrasında bir cmd ekranı açılacak ve inject olmuş olacak inject olduktan sonra hangi oyunda hile yapacaksan Script ini bulup Spectrumun ana ekranına yapıştıracaksın ve hilen aktif olmuş olacaknasıl yapılacağını anlatabilir misin? bilgiliysen ben ilk kez kullanacağım da
işte o cmd ekranı gelmiyor yapıyorum her şeyi oyuna giriyorum inject dll diyorum bekliyorum cmd gelmiyor böyle bi donuyor ekran bir şey açılıyor gibi ama açılmıyorhata falanmı veriyor veya inject tuşuna basınca cmd ekranı gelmiyormu
attıgım dosyayı yükle yüklenince defender kapat güvenlik duvarını sonra indirdiğin dosyayı çalıştır biraz bekle kendi kurulum yapıcak sonrasında bitince büyük ihtimalle kendi kendine kapanır cmd ekranı sonra indirilenlere bas orda olacak dosya olarak Spectrum yazar dosaya bas sonra çalıştır daha sonrasında oyuna gir hile ekranından ayarlar olan yere bas inject dll yazan yere tıkla ve birazcık bekle sonrasında bir cmd ekranı açılacak ve inject olmuş olacak inject olduktan sonra hangi oyunda hile yapacaksan Script ini bulup Spectrumun ana ekranına yapıştıracaksın ve hilen aktif olmuş olacak