ROBLOX EXECUTER SPECTRUM

KRNL DE BENDE DAHİ ÇOĞU KİŞİDE İNJECT SORUNU VAR BENDE ARAŞTIRDIM BULDUĞUM SPECTRUM EXECUTERİ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

(BEN DEFENDER KAPATMADAN GİREBİLİYORUM İYİ OYUNLAR)

VİDEO

Olm ne gerek var krnl büssürü var dc Vegasli#0911 ekle önerim keysiz :)

videoda yaptığı gibi yapıyorum her şeyi ama bende olmuyor ek bir şey mi yapmam gerekiyor oyuna giriyorum programı açıyorum inject diyorum olmuyor ilk kez kullanacağım roblox exploit bilgim yok yardımcı olurmusunuz

Is Roblox fun to play ?
ah be kankam keşke ingilizce bilsem bilseydim sana yardımcı olurdum
Olm ne gerek var krnl büssürü var dc Vegasli#0911 ekle önerim keysiz :)
kanka yemın ederım dedıgınden hıcbırsey anlamadım :ddd
Denemek istiyorum ama aklımda soru işaretleri var
kanka ben youtubdan ızleyıp geldım adam kendı hesabıyla yapıyor hiçbirşey olmuyor banda yemedı adam

Son düzenleme:
ah be kankam keşke ingilizce bilsem bilseydim sana yardımcı olurdum

kanka yemın ederım dedıgınden hıcbırsey anlamadım :ddd

kanka ben youtubdan ızleyıp geldım adam kendı hesabıyla yapıyor hiçbirşey olmuyor banda yemedı adam
nasıl yapılacağını anlatabilir misin? bilgiliysen ben ilk kez kullanacağım da

videoda yaptığı gibi yapıyorum her şeyi ama bende olmuyor ek bir şey mi yapmam gerekiyor oyuna giriyorum programı açıyorum inject diyorum olmuyor ilk kez kullanacağım roblox exploit bilgim yok yardımcı olurmusunuz
hata falanmı veriyor veya inject tuşuna basınca cmd ekranı gelmiyormu
nasıl yapılacağını anlatabilir misin? bilgiliysen ben ilk kez kullanacağım da
attıgım dosyayı yükle yüklenince defender kapat güvenlik duvarını sonra indirdiğin dosyayı çalıştır biraz bekle kendi kurulum yapıcak sonrasında bitince büyük ihtimalle kendi kendine kapanır cmd ekranı sonra indirilenlere bas orda olacak dosya olarak Spectrum yazar dosaya bas sonra çalıştır daha sonrasında oyuna gir hile ekranından ayarlar olan yere bas inject dll yazan yere tıkla ve birazcık bekle sonrasında bir cmd ekranı açılacak ve inject olmuş olacak inject olduktan sonra hangi oyunda hile yapacaksan Script ini bulup Spectrumun ana ekranına yapıştıracaksın ve hilen aktif olmuş olacak

hata falanmı veriyor veya inject tuşuna basınca cmd ekranı gelmiyormu

attıgım dosyayı yükle yüklenince defender kapat güvenlik duvarını sonra indirdiğin dosyayı çalıştır biraz bekle kendi kurulum yapıcak sonrasında bitince büyük ihtimalle kendi kendine kapanır cmd ekranı sonra indirilenlere bas orda olacak dosya olarak Spectrum yazar dosaya bas sonra çalıştır daha sonrasında oyuna gir hile ekranından ayarlar olan yere bas inject dll yazan yere tıkla ve birazcık bekle sonrasında bir cmd ekranı açılacak ve inject olmuş olacak inject olduktan sonra hangi oyunda hile yapacaksan Script ini bulup Spectrumun ana ekranına yapıştıracaksın ve hilen aktif olmuş olacak
işte o cmd ekranı gelmiyor yapıyorum her şeyi oyuna giriyorum inject dll diyorum bekliyorum cmd gelmiyor böyle bi donuyor ekran bir şey açılıyor gibi ama açılmıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt