Roblox Error

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xSwagx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xSwagx

Efsane Üye
Hepinize merhaba benr Roblox'a giremiyorum Roblox starting yazısı çıkıyor sonra pencere açılıyor ve sonra da oyunun yüzünü göremeden kapanıyor sorunu nasıl çözebilirim?

Şu notuda ekleyeyim: Driver güncelle RAM arttır bilgiseyarın kötüdür bu ve bunun gibi yorumlar istemiyorum yardımcı yorumlar istiyorum.

Roblox oyununu başlatırken karşılaştığınız sorun için bir çözüm önerim var. Roblox’un kurulu olduğu klasördeki RobloxPlayerLauncher.exe dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin. Bu şekilde oyunu açmayı deneyin.

Hepinize merhaba benr Roblox'a giremiyorum Roblox starting yazısı çıkıyor sonra pencere açılıyor ve sonra da oyunun yüzünü göremeden kapanıyor sorunu nasıl çözebilirim?

Şu notuda ekleyeyim: Driver güncelle RAM arttır bilgiseyarın kötüdür bu ve bunun gibi yorumlar istemiyorum yardımcı yorumlar istiyorum.
microsoft store dan robloxu indir ordan gir

roblox da olan genel bir bug oyunu micsroft da oyna

siteden indirileni iyice boşladılar microsoft olana yöneldiler microsofttan indir

Oyunda öyle bir bug var daha çözümünü bende bulamadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt