H hiyip Platinum Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 247 Beğeniler 20 21 Haz 2023 #1 Virüslü paylaşım. Moderatör tarafında düzenlendi: 22 Haz 2023
H hiyip Platinum Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 247 Beğeniler 20 21 Haz 2023 #2 virustotale girebildiğimde ekleyeceğim
kaan12311 Gold Üye Katılım 7 Şub 2023 Mesajlar 470 Beğeniler 116 21 Haz 2023 #3 hocam rarda bulunan Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir programını virüstotalde incelersek hem fake google imzası bulunuyor hemde ek olarak yanda bulunan processlere inject oluyor ek olarakta google chromeun bulunduğu klasördeki dosyalara farklı dosyalar ile değiştiryor yetkililerin programı inceleyeip eğer virüs ise konuya ve arkadaş gereğini yapmasını rica ediyorum @PLEISTOCENE @ARTEM @L3G
hocam rarda bulunan Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir programını virüstotalde incelersek hem fake google imzası bulunuyor hemde ek olarak yanda bulunan processlere inject oluyor ek olarakta google chromeun bulunduğu klasördeki dosyalara farklı dosyalar ile değiştiryor yetkililerin programı inceleyeip eğer virüs ise konuya ve arkadaş gereğini yapmasını rica ediyorum @PLEISTOCENE @ARTEM @L3G
H hiyip Platinum Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 247 Beğeniler 20 21 Haz 2023 #4 kaan12311' Alıntı: hocam rarda bulunan Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir programını virüstotalde incelersek hem fake google imzası bulunuyor hemde ek olarak yanda bulunan processlere inject oluyor ek olarakta google chromeun bulunduğu klasördeki dosyalara farklı dosyalar ile değiştiryor yetkililerin programı inceleyeip eğer virüs ise konuya ve arkadaş gereğini yapmasını rica ediyorum @PLEISTOCENE @ARTEM @L3G Genişletmek için tıkla ... onu kullanma dostum rm tweak pack onemli dosya co dan rar olarak yuklediğim için oyle oldu
kaan12311' Alıntı: hocam rarda bulunan Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir programını virüstotalde incelersek hem fake google imzası bulunuyor hemde ek olarak yanda bulunan processlere inject oluyor ek olarakta google chromeun bulunduğu klasördeki dosyalara farklı dosyalar ile değiştiryor yetkililerin programı inceleyeip eğer virüs ise konuya ve arkadaş gereğini yapmasını rica ediyorum @PLEISTOCENE @ARTEM @L3G Genişletmek için tıkla ... onu kullanma dostum rm tweak pack onemli dosya co dan rar olarak yuklediğim için oyle oldu
7nap7 Master Üye Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1,315 Beğeniler 455 21 Haz 2023 #5 hiyip' Alıntı: onu kullanma dostum rm tweak pack onemli dosya co dan rar olarak yuklediğim için oyle oldu Genişletmek için tıkla ... aras kargo
hiyip' Alıntı: onu kullanma dostum rm tweak pack onemli dosya co dan rar olarak yuklediğim için oyle oldu Genişletmek için tıkla ... aras kargo
p4np4n Güvenilir Üye The All-Seeing-Eye of CheatGlobal Yönetici Katılım 5 Eyl 2021 Mesajlar 1,506 Beğeniler 735 Yaş 21 İletişim 21 Haz 2023 #6 hiyip' Alıntı: Kendisi bu pack i 15 euro ya satıyor Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir sitesi.Bios dahil herşeyi yaptığnızda fps artışı mutlaka olur Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir dosya virustotale giremiyorum nedense Genişletmek için tıkla ... lan murat dokak kimseyi ratlayamazsın yallah arabistana köyüne akpli ananla birlikte hadi
hiyip' Alıntı: Kendisi bu pack i 15 euro ya satıyor Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir sitesi.Bios dahil herşeyi yaptığnızda fps artışı mutlaka olur Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir dosya virustotale giremiyorum nedense Genişletmek için tıkla ... lan murat dokak kimseyi ratlayamazsın yallah arabistana köyüne akpli ananla birlikte hadi
shoei Master Üye Katılım 1 Ağu 2021 Mesajlar 1,922 Beğeniler 432 Yaş 19 İletişim 21 Haz 2023 #7 Aklı sıra rat atmaya çalışıyor bu veletleri tek başına bırakalım bence.