İnceleniyor RiseClient deobf + renamed jar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
craftrisenin RiseClient jarının stringlerini decrytpledim ve death code + flow ları temizledim.
renamera hiç uğraşmadım bazı classlar yanlış isimde olmuş olabilir zaten coğu classda renamelenmedi.

Link:
Şifre: Soleaxydeobf

iyi kullanımlar.

es

beyler bunu craftrisenin kendi launcheri olmadan düz minecraftla girmek için kullanabilir miyiz

craftrisenin RiseClient jarının stringlerini decrytpledim ve death code + flow ları temizledim.
renamera hiç uğraşmadım bazı classlar yanlış isimde olmuş olabilir zaten coğu classda renamelenmedi.

Link:
Şifre: Soleaxydeobf

iyi kullanımlar.

eline sağlık reis dc suruklendim eklermisin bişey sormam gerek

beyler bunu craftrisenin kendi launcheri olmadan düz minecraftla girmek için kullanabilir miyiz
jarda ne clientsiz giriş için nede launchersız giriş için işine yarayacak kritik birşey bulabilirsin jwt, session tokenleri falan jarda değil

jardan sadece bişeylerin yapısını anlamak için falan bakarsın exeyi reverslemeden clientsiz girişe dair tek kelime birşey yapamazsın
evet yapıyı anlayıp kendi clientine geçircen işte. exede sadece http istekleri vs. var işte sessionkey felan exeden geliyordu sanırsam exeyide unpackleyip paylascam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt