seriusonline
Normal Üye
kral chaker lazım banada ya çok valo hesabı var chklemem lazımkral dc sal vtsiyle atayım checker
evet kral delayım sürekli hesap açmaktanda sıkıldım eyvallah
kral chaker lazım banada ya çok valo hesabı var chklemem lazımkral dc sal vtsiyle atayım checker
evet kral delayım sürekli hesap açmaktanda sıkıldım eyvallah
ben gunluk cıkarıyorum 10k valo hesabı da ıste checker olmadıgı ıcın bırsey yapamıyorum olsa dagıtıcamda yok pıyasada bı orıon var oda paralı nexusda fıx yemıs galıbakral chaker lazım banada ya çok valo hesabı var chklemem lazım
nexusreworke her zaman güncelleme geliyor sanmamben gunluk cıkarıyorum 10k valo hesabı da ıste checker olmadıgı ıcın bırsey yapamıyorum olsa dagıtıcamda yok pıyasada bı orıon var oda paralı nexusda fıx yemıs galıba
x forumda bu mıuhabet donuyordu gecen bende onların yalancısııyım hocamnexusreworke her zaman güncelleme geliyor sanmam
nexusu nerden alıcaz veya orion fiyatları nedir nerden alabilirimben gunluk cıkarıyorum 10k valo hesabı da ıste checker olmadıgı ıcın bırsey yapamıyorum olsa dagıtıcamda yok pıyasada bı orıon var oda paralı nexusda fıx yemıs galıba
vallaha bende bakıyorum kendı sıtelerını bulamadımnexusu nerden alıcaz veya orion fiyatları nedir nerden alabilirim