ustad34A Platinum Üye Katılım 4 Ocak 2026 Mesajlar 114 Beğeniler 49 İletişim 30 Ocak 2026 #1 dün geceden beri bu hatayı Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir alıyorum düzelmedide formatta atmak istmeiyom onarım yaptım riot clienti yeniden indirim olmadı hizmetlerde vgc gözükmüyo ve vgc açılmıyor
dün geceden beri bu hatayı Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir alıyorum düzelmedide formatta atmak istmeiyom onarım yaptım riot clienti yeniden indirim olmadı hizmetlerde vgc gözükmüyo ve vgc açılmıyor
wyxreez Banned Katılım 19 May 2024 Mesajlar 4,660 Beğeniler 1,692 İletişim 30 Ocak 2026 #11 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. flax16' Alıntı: format at Genişletmek için tıkla ... Format atmak istemiyorum demiş. Oyla 0 Downvote
ustad34A Platinum Üye Katılım 4 Ocak 2026 Mesajlar 114 Beğeniler 49 İletişim 30 Ocak 2026 #12 turboxsevdalisi' Alıntı: ne yaptın benim vgc bozuk Genişletmek için tıkla ... valoyu ne varsa kaldırdım geri yükledim Oyla 0 Downvote
turboxsevdalisi' Alıntı: ne yaptın benim vgc bozuk Genişletmek için tıkla ... valoyu ne varsa kaldırdım geri yükledim