Ring 0 Kernel mouse movement driver

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zamofer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zamofer

Platinum Üye
Custom driver parasıyla yazabilecek deneyimli arkadaşlar aranıyor

bütçe 20k eğer teklifiniz varsa bu bütçe yukarısında değerlendiririm

İletişim için Discord bırakırsan bir arkadaşıma yönlendirebilirim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

bu işe tak diye girişiyonda sertifika olcak mı? olmucak mı? olmucaksa yapmanın ne anlamı olcak

bu işe tak diye girişiyonda sertifika olcak mı? olmucak mı? olmucaksa yapmanın ne anlamı olcak
aslında bu fiyatı sadece driver için ayırdım sıfırdan bir proje yaptırtmak istiyorum bütçemiz driver için bu kadara yetiyor malesef
aslında bu fiyatı sadece driver için ayırdım sıfırdan bir proje yaptırtmak istiyorum bütçemiz driver için bu kadara yetiyor malesef
bende custom driverlerin fiyatlarını bilmediğim için yapabilen kişiye az gelirse bana bir fiyat versin ve ben o fiyat üzerinden bir düşüneyim bütçemizi tam olarak aşacak mı diye kontrol ediyim

bende custom driverlerin fiyatlarını bilmediğim için yapabilen kişiye az gelirse bana bir fiyat versin ve ben o fiyat üzerinden bir düşüneyim bütçemizi tam olarak aşacak mı diye kontrol ediyim
dediğiniz sertifika olayınıda az çok araştırdım eskiden 700 800 dolara satılan sertifikalar varmış sha256 diğer 20 50 dolara satılan sha1 imzalar iş görür mü bilmiyorum

Son düzenleme:

dediğiniz sertifika olayınıda az çok araştırdım eskiden 700 800 dolara satılan sertifikalar varmış sha256 diğer 20 50 dolara satılan sha1 imzalar iş görür mü bilmiyorum
istersen 1k dolar harca kod sertifikası almak için gerçek bir şirket olman lazım her önüne gelen alamıyor onu

sana pasted ultra mega kernel ret adresinde signed module gözüken trick verebilirim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt