bunu ne burada bulabilirsin nede bu fiyataCustom driver parasıyla yazabilecek deneyimli arkadaşlar aranıyor
bütçe 20k eğer teklifiniz varsa bu bütçe yukarısında değerlendiririm
@swenenzy bunu yapabilecek düzeyde ama bu fiyata yaparmı bilemembunu ne burada bulabilirsin nede bu fiyata
Custom driver parasıyla yazabilecek deneyimli arkadaşlar aranıyor
bu işe tak diye girişiyonda sertifika olcak mı? olmucak mı? olmucaksa yapmanın ne anlamı olcakCustom driver parasıyla yazabilecek deneyimli arkadaşlar aranıyor
Yapabilecek insanlar var ama yapanlar genelde direkt olarak valorantın anasını sikmek için esp-aimbot işine giriyorlar.bunu ne burada bulabilirsin nede bu fiyata
aslında bu fiyatı sadece driver için ayırdım sıfırdan bir proje yaptırtmak istiyorum bütçemiz driver için bu kadara yetiyor malesefbu işe tak diye girişiyonda sertifika olcak mı? olmucak mı? olmucaksa yapmanın ne anlamı olcak
bende custom driverlerin fiyatlarını bilmediğim için yapabilen kişiye az gelirse bana bir fiyat versin ve ben o fiyat üzerinden bir düşüneyim bütçemizi tam olarak aşacak mı diye kontrol ediyimaslında bu fiyatı sadece driver için ayırdım sıfırdan bir proje yaptırtmak istiyorum bütçemiz driver için bu kadara yetiyor malesef
dediğiniz sertifika olayınıda az çok araştırdım eskiden 700 800 dolara satılan sertifikalar varmış sha256 diğer 20 50 dolara satılan sha1 imzalar iş görür mü bilmiyorumaslında bu fiyatı sadece driver için ayırdım sıfırdan bir proje yaptırtmak istiyorum bütçemiz driver için bu kadara yetiyor malesef
bende custom driverlerin fiyatlarını bilmediğim için yapabilen kişiye az gelirse bana bir fiyat versin ve ben o fiyat üzerinden bir düşüneyim bütçemizi tam olarak aşacak mı diye kontrol ediyim
istersen 1k dolar harca kod sertifikası almak için gerçek bir şirket olman lazım her önüne gelen alamıyor onuaslında bu fiyatı sadece driver için ayırdım sıfırdan bir proje yaptırtmak istiyorum bütçemiz driver için bu kadara yetiyor malesef
bende custom driverlerin fiyatlarını bilmediğim için yapabilen kişiye az gelirse bana bir fiyat versin ve ben o fiyat üzerinden bir düşüneyim bütçemizi tam olarak aşacak mı diye kontrol ediyim
dediğiniz sertifika olayınıda az çok araştırdım eskiden 700 800 dolara satılan sertifikalar varmış sha256 diğer 20 50 dolara satılan sha1 imzalar iş görür mü bilmiyorum
ozaman bütün hile satıcıları gerçek bir şirket onca hile satıcısı varistersen 1k dolar harca kod sertifikası almak için gerçek bir şirket olman lazım her önüne gelen alamıyor onu