e sende crackle kolaysa adam yapmışefi spoof cracklemek de ne blm
Crâck değil ki bue sende crackle kolaysa adam yapmış
kayrayi neden sansurledinWinRAR'ı VT'ye atacak kadar bilgisiz kişiler bu tarzdan bir loaderı kıramaz, sadece özel olarak cracklenmiş gibi göstermek için alınan bir buildden ibaret. Riap'ın bir sahibi olarak söylüyorum. Yakında fixlenecektir çok da takmanıza gerek yok
Eğer denemek isterseniz diye de asıl loader:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
He bu arada kay1337 ben
Kayrayı neden sansürledin derkenkayrayi neden sansurledin
zaten olum venoxda cracklicek zeka oldugunu düşünmüyorumWinRAR'ı VT'ye atacak kadar bilgisiz kişiler bu tarzdan bir loaderı kıramaz, sadece özel olarak cracklenmiş gibi göstermek için alınan bir buildden ibaret. Riap'ın bir sahibi olarak söylüyorum. Yakında fixlenecektir çok da takmanıza gerek yok
Eğer denemek isterseniz diye de asıl loader:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
He bu arada kay1337 ben
Crackleyecek değil exeyi vtye atacak beyni bile yok böyle kandırmacalara inanmayınzaten olum venoxda cracklicek zeka oldugunu düşünmüyorum
zaten dostCrackleyecek değil exeyi vtye atacak beyni bile yok böyle kandırmacalara inanmayın
bencede 13 yasinda cocuk ne beklersinCrackleyecek değil exeyi vtye atacak beyni bile yok böyle kandırmacalara inanmayın