qwertyX3007
Uzman Üye
- İletişim
Crâck nerde Knk adamların authsuz deneme sürümünü paylaşmışsın xd
Authsuz deneme sürümü mü? Senin gibi bilip bilmeden konuşanlara bayılıyorum ya. Satış yapmaya devam etseydın de sıra sana da gelseydi keşke.Crâck nerde Knk adamların authsuz deneme sürümünü paylaşmışsın xd
Fixleyebiliyorlar mı yaniCrâck nerde Knk adamların authsuz deneme sürümünü paylaşmışsın xd
+1 auth yok zaten random key girince açılıyoprCrâck nerde Knk adamların authsuz deneme sürümünü paylaşmışsın xd
yok yauw valla mı ŞRĞPGLJOPRWFLQPĞHDQWŞĞHDQWŞĞCrâck nerde Knk adamların authsuz deneme sürümünü paylaşmışsın xd
İşte ona patch deniliyor seni bilgisiz kardeşim, çoğu crackte yapılan şey yani.+1 auth yok zaten random key girince açılıyopr
öylemi olmuş knk Crâck felan yaptığın yok adamların bypass test loaderini paylaşmışsınAuthsuz deneme sürümü mü? Senin gibi bilip bilmeden konuşanlara bayılıyorum ya. Satış yapmaya devam etseydın de sıra sana da gelseydi keşke.
Kanka fixleyemiyorlarsa kimsenin umrunda değil, bedava giriliyor mu? Giriliyor.öylemi olmuş knk Crâck felan yaptığın yok adamların bypass test loaderini paylaşmışsın
bilgisiz olabilirim ama dediğinin üzerine patch olmayan bir spooferi crackledim diye atcak kadar kötü değilimİşte ona patch deniliyor seni bilgisiz kardeşim, çoğu crackte yapılan şey yani.
oo reisim maşallah zeka akıyor la sende+1 auth yok zaten random key girince açılıyopr