chap1x
Platinum Üye
- İletişim

Konularda kendi reklamını yapıyorKullanıcının bir "satış konusu" Olmadığı için kabul göreceğini zannetmiyorum, geçmiş olsun.
Konularda kendi reklamını yapıyorKullanıcının bir "satış konusu" Olmadığı için kabul göreceğini zannetmiyorum, geçmiş olsun.
Çıkar tüm ticket l0g kaydını dostum çekilişte kazanmışım alıcam tabi dilendiğim felan yok neyin boşunu yapıyosun sensen salak mısın 3 saat önce köpek gibi dileniyodun ürün almak için ürün şatışda bile değil zaten sadece prewiew attım gösterme amaçlı
Farklı konularda kendi reklamlarını yapıyorlar dostumKullanıcının bir "satış konusu" Olmadığı için kabul göreceğini zannetmiyorum, geçmiş olsun.
paste mi FSAJDFKFLAFGJSFAKDLFGKSAJDKLA AYNENNPriv valorant ürünleride paste ae
Prewiew için attım paste ürün satmam anlıyomusun sen beni cs2 ürünü off kategoerisindeOnlarda paste avel oğlu avel satışın yoksa neden yazmıyorsun Satış yok diye gidip pastenle winss atmayı biliyorsun vericeğin 1 Haftalık paste keyine oturup ağlamicam aw
Bu yasak, raporlayabilirdiniz.Çıkar tüm ticket l0g kaydını dostum çekilişte kazanmışım alıcam tabi dilendiğim felan yok neyin boşunu yapıyosun sen
Farklı konularda kendi reklamlarını yapıyorlar dostum
Ürün şuan şatışda değildi (cs2) sadece prewiew için attım yanlış anlaşılabiliceniğini düşünemedim şikayet para kazanma diyerek açılmış ama bu ürün satılmıyo zaten şuan cs2 için bir ürün çıkarıcaksak ui ve loaderı biz yapıcağız paste gibi bir şey olmaz paste ürünü satmayız.Şikayetin geçersiz sayılır çünkü herkes free bir şey satabilir suç değil.