ben vereyim aylık 3k banlansınaylık 3k para veriyor foruma ondandır
Açılan konuların hangisinde haksız olduğu görüldü . Kimsenin tarafında değilim ama kuyruk acısı olan birbirine sallar olmuş bırakın bu işleri.cheatglobalde adına yüzlerce şikayet konusu açılmasına rağmen bu divine software neden ban yemiyor yönetim koruyor diyincede ban yiyiyoruz
yaw sen adamın ürününde rage oynayip yayin yapan yayincilar ban yediler spoof atiyolar diye ürüne bok atan adamsın konusmaya hakkın yok cahil cühela herifaylık 3k para veriyor foruma ondandır
az daha yala olum sahibiniAçılan konuların hangisinde haksız olduğu görüldü . Kimsenin tarafında değilim ama kuyruk acısı olan birbirine sallar olmuş bırakın bu işleri.
rage oynayan adam vuramıyor zaten gel yayınını izleyelim at dc hile ile vuramıyoryaw sen adamın ürününde rage oynayip yayin yapan yayincilar ban yediler spoof atiyolar diye ürüne bok atan adamsın konusmaya hakkın yok cahil cühela herif
free 1 day almak için girdiğim hallerAçılan konuların hangisinde haksız olduğu görüldü . Kimsenin tarafında değilim ama kuyruk acısı olan birbirine sallar olmuş bırakın bu işleri.
her konuda haklı divine.cheatglobalde adına yüzlerce şikayet konusu açılmasına rağmen bu divine software neden ban yemiyor yönetim koruyor diyincede ban yiyiyoruz