RextBot Crâcked

ThickAC

Bronz Üye
Crâck x surumu icin gecerlidir.

Kullanim:
* install.bat dosyasini yonetici olarak calistirin.
* Ismi sayilardan olusan loaderi calistirin.

Not: Crâck'i iptal etmek ve yapilan degisiklikleri temizlemek isterseniz, uninstall.bat dosyasini yonetici olarak calistirmaniz yeterli.

Dosyalar:

install.bat: RextBot'un login isteklerini servisime yonlendirmek icin hosts dosyasina IP yonlendirmeleri ekler, raw.github... linkini loaderin update atmasini engellemek icin gecersiz bir IP'e yonlendirir, mitmproxy'nin sertifikalarini sisteme yukler, bin uzantili loader dosyasini acabilmeniz icin exe uzantisina cevirip random bir isim verir.
uninstall.bat: Yuklenen sertifika ve eklenen IP yonlendirmelerini temizler.
unban.bat: RextBot sistem bani attiginda bilgisayarinizda kalintilar birakarak loaderinin acilmasini engeller, bu kalintilari temizler.
change_hwid.bat: RextBot'un kullandigi HWID degerlerini degistirir. Bunun Crâck ile alakasi yok, isine yarayan olursa diye ekledim.
first install.bin: Loaderin kendisi.

-

s2nk09h.png

mboxckd.png

cgxx9fz.png

sadece bu 2 dosya ile açılıyor mu hile hocam saltanatta kullanmayı düşünüyorum da..

hocam discord adresini atabilirmisin

vt koymamışsın
VT Linkini guncelleyemiyorum:

first install.bin in bin uzantısını değistirerek exeye çeviriyor ve çalıştırıyor bu sayede antivirüsede yakalanmıyor bosuna rat yemeyin beyler
Aciklamalari okursaniz zaten dosyanin launcher dosyasi oldugunu gorursunuz. First install.bin ismini verme sebebim, launcher orjinal rext launcheri direk acarsa rextin lisans sistemine baglanir.

hocam discord adresini atabilirmisin
thickac

Son düzenleme:
memorybreak şu hileyide bi incelermisin hocam Crâck atabilirsen çok iyi olur @ThickAC
Crâck atilabilmesi icin once vmprotect ile sanallastirma yapan kisinin hata yapmis olmasi gerekiyor. Rextbotun cracklanma sebebi basit hatalar yapmis olmasi. Yani her onume gelen hileye Crâck atmam mumkun degil.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt