SANALDANANALA
Diamond Üye
kanka aç gitsin valla ben esp aimbot oynuyorum riot bana hesap banı atmaktan sıkıldı la hwid işlemiyor bende saopdsapkdasopkdDetected Mi Bu Hile? yorumlara baktımda detected diyen var
@DnSpy ? dostum senin cevabını bekliyorum
DQWDWQDWADSADSDASDSAkanka aç gitsin valla ben esp aimbot oynuyorum riot bana hesap banı atmaktan sıkıldı la hwid işlemiyor bende saopdsapkdasopkd
Triggerbot dostum adama kendisi sıkıyor sen sol tık basmadansa beyler bu revolex neymiş ya bi bana da söylesenize
https://cheatglobal.com/konu/valorant-triggerbot-revolex-Crâcked-bosuna-para-vermeyin.11578/ben öyle bir konu görmedim banada verirmisiniz hileyi
kanka 1 hafta sonra anlarsın hwid işliyormu diye vanguard il başta hesaplara uyarı banı atar devam edilirse hwid ban gg wpkanka aç gitsin valla ben esp aimbot oynuyorum riot bana hesap banı atmaktan sıkıldı la hwid işlemiyor bende saopdsapkdasopkd
Aynen bende bikaç ban sorna van 152 veriyodu . Dreamfancy reis olmasa spoofersız kalmıştım şimdi dreamvaloyla yargı vaktikanka 1 hafta sonra anlarsın hwid işliyormu diye vanguard il başta hesaplara uyarı banı atar devam edilirse hwid ban gg wp