Revolex script hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan m4rlex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

m4rlex

Gold Üye
Şu aralar çok fazla script muhabbeti duymaya başladım. Revolex diye bir yer önerdiler. Sözde 2 yıldır kullanıp banlanmayanlar varmış. Tek özelliği merminin sekmemesiymiş ve USB ile çalışıyormuş. USB olmadan çalışmıyormuş. Fiyat olarak da oldukça ucuz. Sizce güvenilir midir ya da banlatmaz mı? Bilen veya kullanan var mı?

2 yıldır kullandım 3 kez ban yedim ilk zamanları çok güzeldi fakat en son kullandıgım zaman (7 8 ay önce) direk ban yemiştim şuanki durumunu bilmiyorum sahibi @rev0lex

Şu aralar çok fazla script muhabbeti duymaya başladım. Revolex diye bir yer önerdiler. Sözde 2 yıldır kullanıp banlanmayanlar varmış. Tek özelliği merminin sekmemesiymiş ve USB ile çalışıyormuş. USB olmadan çalışmıyormuş. Fiyat olarak da oldukça ucuz. Sizce güvenilir midir ya da banlatmaz mı? Bilen veya kullanan var mı?
revolex en iyi makrolardan birisi, 2 yıl önce bir avel arkadaşım yüzünden revolexe update gelmişti bende de personal edition yoktu bu am kafa gir gir gir dedi ertesi günü ban yemiştim onun harici 1 2 aydır kullanmıştım premium olanını. güncellemeleri takip edersen ban yemezsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt