usxr Efsane Üye Katılım 7 Şub 2026 Mesajlar 2,398 Beğeniler 381 1 Tem 2026 #11 hopeless123' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... güven vermedi
hopeless123' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... güven vermedi
Z Zyr3x Banned Katılım 1 Tem 2026 Mesajlar 43 Beğeniler 45 1 Tem 2026 #12 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. crackme çöz ona göre
hopeless123 SoThUg Master Üye Katılım 23 Kas 2020 Mesajlar 942 Beğeniler 271 1 Tem 2026 #13 usxr' Alıntı: güven vermedi Genişletmek için tıkla ... Peki kullanmama gibi bir tercihinde var
S Sweinx06 Yeni Üye Katılım 30 Mar 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 0 2 Tem 2026 #14 usxr' Alıntı: Öğrenmeye başladım Şuan bunları öğrendim bu bilgi ile crackme çözebilirmiyim / çözecek bilgim var ise 10 üzerinden kaç puanlık çözerim Bir program nedir Register’lar Stack Karşılaştırma ve zıplamalar Genişletmek için tıkla ... Bende öğrenmeye başlamayı düşünüyorum ve Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir böyle bir kaynak buldum öğrenmek ve gelişmek içinde burayada bakabilirsin benim pek göz atma şansım olmadı.
usxr' Alıntı: Öğrenmeye başladım Şuan bunları öğrendim bu bilgi ile crackme çözebilirmiyim / çözecek bilgim var ise 10 üzerinden kaç puanlık çözerim Bir program nedir Register’lar Stack Karşılaştırma ve zıplamalar Genişletmek için tıkla ... Bende öğrenmeye başlamayı düşünüyorum ve Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir böyle bir kaynak buldum öğrenmek ve gelişmek içinde burayada bakabilirsin benim pek göz atma şansım olmadı.
Plox1ed Efsane Üye Katılım 21 Şub 2025 Mesajlar 3,560 Beğeniler 1,570 İletişim 2 Tem 2026 #15 Sweinx06' Alıntı: Bende öğrenmeye başlamayı düşünüyorum ve Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir böyle bir kaynak buldum öğrenmek ve gelişmek içinde burayada bakabilirsin benim pek göz atma şansım olmadı. Genişletmek için tıkla ... okudum ben bunu iyidir
Sweinx06' Alıntı: Bende öğrenmeye başlamayı düşünüyorum ve Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir böyle bir kaynak buldum öğrenmek ve gelişmek içinde burayada bakabilirsin benim pek göz atma şansım olmadı. Genişletmek için tıkla ... okudum ben bunu iyidir
M masellio Silver Üye Katılım 27 Haz 2026 Mesajlar 70 Beğeniler 11 2 Tem 2026 #16 usxr' Alıntı: İDA PRO MU X64DBG Mİ Genişletmek için tıkla ... Binaryninja+ x64dbg daha iyi olur hocam idaya göre kasma donması fazla yok
usxr' Alıntı: İDA PRO MU X64DBG Mİ Genişletmek için tıkla ... Binaryninja+ x64dbg daha iyi olur hocam idaya göre kasma donması fazla yok