LordH4SS4N
Uzman Üye
tüh kanka benim yüzümden patladın yaDurduk yere ban atıyor dolandırıyor. Sebebi crackleyen kişiyle dcden ekliymişim patladım lifetime almışım zaten neden verim ki loaderı
tüh kanka benim yüzümden patladın yaDurduk yere ban atıyor dolandırıyor. Sebebi crackleyen kişiyle dcden ekliymişim patladım lifetime almışım zaten neden verim ki loaderı
memesense al
şuan overwatch aktif değil sanırsamcs go da herşeyden ban yenilebiliyor overwatch engellemenin bir yolu var mı knk bunun için
toplamda 4 hesaptan overwatch yedim overwatch engellemenin bir yolu var mı bilgili birisine benziyorsunşuan overwatch aktif değil sanırsam
sen red tf nin altına düşmüşsündür overwatch aktif değil şuan dt bi hile kullanıyosan ve report alıyosan overwatch olarak gözükür ama sistem banlartoplamda 4 hesaptan overwatch yedim overwatch engellemenin bir yolu var mı bilgili birisine benziyorsun
anladım bilgi için teşekkürlersen red tf nin altına düşmüşsündür overwatch aktif değil şuan dt bi hile kullanıyosan ve report alıyosan overwatch olarak gözükür ama sistem banlar
ezglobal dt kullanma bu devirde ezglobal kullanan mı kaldı amktoplamda 4 hesaptan overwatch yedim overwatch engellemenin bir yolu var mı bilgili birisine benziyorsun
ezglobal ban yedirtiyor mu güncel olarak?
yok kullanılır mı diye sordum zaten kullanmıyorum ha birde konu nasıl açılıyor çözemedimezglobal dt kullanma bu devirde ezglobal kullanan mı kaldı amk
30 mesaj atınca konu açma yetkisi geliyoyok kullanılır mı diye sordum zaten kullanmıyorum ha birde konu nasıl açılıyor çözemedim