🔥 [RELEASE] CheatGlobal'e Özel Ücretsiz Domain & Hosting Otomasyonu | Anında Teslim & SSL

Hocam domain nasıl bağlayacağım siteyi çözemedim

abi e.sda soyle bi isim degistirme etkinligi patlicakmi soyle surda mutlu olalim
İsim değişikliklerinin ne zaman yapılacağına ben karar vermiyorum. Kurucularımız, talep çok olduğu zamanlarda rastgele bir zaman aralığında isim değişikliği etkinliğini başlatmakta.

Selamlar herkese,

Forumdaki arkadaşların projelerini denemesi, scriptlerini test etmesi için hazırladığım ücretsiz hosting sistemini aktif ettim. Sağda solda free host aramakla uğraşmayın diye tamamen kendi yazdığım API ile sistemi otomatize ettim.

Kayıt olduğunuz saniye hosting bilgileriniz ekrana düşer, bekleme/onay süreci yok

Durum: Up (16.07.2026)

Sistemde neler var?
  • ⚡ Anında Kurulum: Formu doldurun, "Oluştur"a basın, paneliniz anında hazır.
  • 🔒 Auto SSL: Siteler açıldığı an Let's Encrypt SSL (https) aktif gelir. (gelmez ise: Pano > SSL&TLS sertifikaları > Aşağıya kaydırın ve Kur'a tıklayın.)
  • 🌐 Custom Domain VEYA Ücretsiz Subdomain: Kendi domain adresinizi bağlayabilirsiniz (A kaydı ile) veya ücretsiz şekilde geçici domain alabilirsiniz.
Önemli Notlar:Sistemi herkes kullansın diye IP başına 1 adet limit koydum. VPN ile falan sistemi suistimal etmeye çalışmayın, sistem otomatik engeller. l0g (oltama) veya illegal içerik barındıran siteler tespit edilirse sunucudan direkt silinir, emeğinize yazık etmeyin.

Sorumluluk reddi:
Bu sistem sadece kişisel yazılım testleri ve hobi amaçlı kod denemeleri için ücretsiz bir barındırma hizmetidir. Sistem üzerinde barındırılan tüm dosyalar, veritabanları ve içerikler tamamen kullanıcıya aittir. Kullanıcı, paylaştığı her türlü içerikten 5651 sayılı kanun kapsamında yasal olarak sorumludur. Sistemimiz, yasal bir başvuru durumunda içerik sahibiyle ilgili bilgileri (IP adresi, kayıt zamanı vb.) yasal mercilerle paylaşma hakkını saklı tutar.
Sistem Linki:
* Hesap oluşturulduğu andan itibaren hizmet koşullarını ve sorumluluk reddini peşinen okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız.

Hosting ve Domain alma + SSL ekleme tutorial:

Güle güle kullanın, yorumlarınızı bekliyorum.

Eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: p4n

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Geri
    Üst Alt