Çalışıyor Reksati Hack 2022 Mart [OFFICIAL SERVERS]

Merhaba @Reksati videoda bulunan her şeyi doğru yaptığıma eminim hem yazılar siyah bir kısmı beyaz tabana yazılmış okunuyor ve balık botu çalışmıyor sadece zırh çıkar tak yapıyor olta atmıyor birde size şunu sormak istiyorum openbotu biliyorsunuzdur piyasada zaten çok az h1le kaldı oradaki balık botunda süre ayarını yaparsak ban yemez miyiz tek ban sebebi süre sınırımı makrolar var ama arka planda kullanamıyoruz ona bir çözüm bulabilirsen büyük bir şey yapmış olursun.

Balık botunu çalıştıramadım sanırım bozuldu bilen birisi varsa bakabilir mi teşekkürler

Merhaba @Reksati videoda bulunan her şeyi doğru yaptığıma eminim hem yazılar siyah bir kısmı beyaz tabana yazılmış okunuyor ve balık botu çalışmıyor sadece zırh çıkar tak yapıyor olta atmıyor birde size şunu sormak istiyorum openbotu biliyorsunuzdur piyasada zaten çok az h1le kaldı oradaki balık botunda süre ayarını yaparsak ban yemez miyiz tek ban sebebi süre sınırımı makrolar var ama arka planda kullanamıyoruz ona bir çözüm bulabilirsen büyük bir şey yapmış olursun.
Çıkart tak yapılan zırhlar farklı olması gerekiyor.
bende balık çok ıyı tutuyor ama balıkların hepsını açıyor açmaması ıcın ne yapmalıyım elınıze saglık
Open all fish seçeneğini kapatman lazım. Fakat bunu açmazsan envanterin dolduğunda tutulan balıklar yere atılır.
Balık botunu bir türlü çalıştıramadım. Ne yaptıysam olmadı. Her şeyi doğru yaptığımı düşünüyorum lakin olmuyor. Altaki barlara 2-3-4e ekliyor yemi vesaire starta basınca ama sonra başka hiçbir şey yapmıyor. Öylece bekliyor. Lütfen yardımcı olun..
Zırhların farklı olması gerekiyor.
balık botu otomatik tutmuyor bu durum can sıkıcı bir gözden geçirilmesi gerek balık tutma yem ve zırhı skill barına ekliyor zırhı değiştiriyor fakat oltayı sallamıyor 10 gündür manuel 3 2 basıp balık tutuyorum
aynen bu sorunu bende yaşıyorum

Balık botunda zırhı çıkarıp giyme ama balık tutmama problemi bendede var bende yaşıyorum aynı sıkıntıyı

balık botuna çözüm bulundu mu ? herşey videodaki gibi ayarlandı fakat başlatınca zırh tak cıkar yapıyor balık tutma asamasına geçmiyor

Bu hileyi kullandıktan sonra host dosyam bozuldu sürekli değişiyor host dosyasına erişimim engelleniyor Adminlerden bi kontrol etmelerini rica ediyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt