(Rehber) Xray Korumasi nasıl bypasslanır?

aga seedini bulmadan bypasslamanın bir yöntemi yok mu
Exposed only xray ile açıkladı madenleri görebilirsin veya cave scanner kullanarakda maden taraması ile madendeki en uç noktaya kadar tarar madenleri gösterir ancak exposed only oreobfuscator gibi pluginler olunca çalışmaz bu zamanda seed gereklidir ancak eğer dünya editli ise seed de işe yaramayacaktır.

Öncelikle Doomsday Clienti Oyuna inject ediyoruz ardından menüyü açıp block esp ye sağ tıklıyoruz sonrasında ilk ayarı 10 ikinci ayarı 70 yapıyoruz ve taramasini istediğimiz blokları seçiyoruz ve bu kadar

Not: Elmas ve benzeri değerli madenleri oyun sürümüne göre çıkabileceği katmanlarda arayın örnek olarak 1.20 sürümünde 50. Katmanda elmas çıksa bile fake elmastir.

%100 stabil çalışma gibi bir durum yok %70-%80 doğru gösterir
Mesela aynı oreyi 10 kere ard arda checklet eğer hepsinde aynı ise eğer o gerçek oredir ama bazı xray korumaları onuda engelliyor ozamansa mesela 100 kere checklettin ama 1 tane oreyi hiç göstermedi ozaman o gösterilmeyen oredir

Öncelikle Doomsday Clienti Oyuna inject ediyoruz ardından menüyü açıp block esp ye sağ tıklıyoruz sonrasında ilk ayarı 10 ikinci ayarı 70 yapıyoruz ve taramasini istediğimiz blokları seçiyoruz ve bu kadar

Not: Elmas ve benzeri değerli madenleri oyun sürümüne göre çıkabileceği katmanlarda arayın örnek olarak 1.20 sürümünde 50. Katmanda elmas çıksa bile fake elmastir.

Allah razi olsun dostum uzun suredir cave finder ariyodum daha isini buldum sayende

magarada gosterdikleri gercektir diyerleri buyuk ihtimalde fake

%100 çalışma ihtimali bile veremiyorsun eşşek
seninki %100 calisiyomu kanka ben acdim bi elmas bile kazamiyo :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt