metodontlose
Gold Üye
kralsınız +reppppppp1 hafta sonra 1 adet hediyemiz var sıkıntı yok Ücretsiz key dağıtımları için discord.gg/fivemprivate
kralsınız +reppppppp1 hafta sonra 1 adet hediyemiz var sıkıntı yok Ücretsiz key dağıtımları için discord.gg/fivemprivate
Eleştirmek değil konuyla alakasız bi konuda gelip laf atıyorsun bende sana dm üzerinden soru soruyorum, eğer az mantıklı düşünebilseydin bu dmde yanlış bir şey olmadığını fark edebilirdin. Konuya sebepsiz saldıran sendin ve yorumunu ben sildirtmedim. Yönetici arkadaşlar bunu tespit etmiş ve mesajını silmiş. Lütfen konularımın altına daha fazla yorum yapma ve paylaştığım keyleri kullanarak başka insanların hakkına girme.neden eleştirdim için yorumum silinde bunlardan bişey alınmaz kendilerini sanal mafya sanan insanlar
Dostum senin bu forumda bulunma amacın karalama kampanyası yapmak mı ?neden eleştirdim için yorumum silinde bunlardan bişey alınmaz kendilerini sanal mafya sanan insanlar
Normalde satmıyoruz, istekler üzerine getirilebilir.fresh rc satıyor musunuz
FiveM Fresh Account discordumuza gelerek ticket açıp alabilirsiniz, benim bilgim dahilinde olduğunu belirtirseniz eğer tanesini 40tl olarak belirledim.fresh rc satıyor musunuz