Open Source RED ENGİNE REMAKE EXECUTOR

ERSOYULUBEY

Master Üye
beyler buda RED ENGİNE executor source REMAKE hali çalışıyordu deneyip geliştirebilirsiniz open source olduğu için VT eklemiyorum iyi kullanımlar...

beyler buda RED ENGİNE executor source REMAKE hali çalışıyordu deneyip geliştirebilirsiniz open source olduğu için VT eklemiyorum iyi kullanımlar...

start stop lua executor atmayin detect oglum exportlari güncellesen calisir zaten nasil bir remake

dedi 2k tokat atıp elimdeki source ile her türlü şeyi deneyen çocuk
senin sc4mmer bi firlama oldugunu herkes biliyor oglum senin gibi scammeri tokatladim kudurdun tabi sen daha waveshieldli serverda inject atamiyorsun :P

olum cocuk mocuk diyorsun madem erkeksen o aile evinden cik gel yanima sülaleni silerim alemden

lan ne kudurucam ne sc4m im var kanki benim 15 dolar scamlediğim yabancı çocuğu ekranım açıkken gördün çocuğa yazdın muhtaçsın çünkü waveshield lı sunucuda inject atamıyormuşum tamamdır kanki bir gün internal projeme baktırırım sana ama onu tokatlayamazsın
ne cocuga yazcam la adam scamledin diye enigmada allahina sovuyordu yazdi bana :D

senin sc4mmer bi firlama oldugunu herkes biliyor oglum senin gibi scammeri tokatladim kudurdun tabi sen daha waveshieldli serverda inject atamiyorsun :P

olum cocuk mocuk diyorsun madem erkeksen o aile evinden cik gel yanima sülaleni silerim alemden
lan oğlum sana acıyorum neden biliyormusun sana ilk sattığımda 2k tokat atıcak kadar aciz değilsindir falan dediniz 2k tokadı siz attınız ya sonradan :D

boktan loaderinin icindeki inject methodu ph den farkı yok d3d10 dll inject atiyon diye global yemem saniyorsun hileni övüyorsun birde yariyorsun

lan oğlum sana acıyorum neden biliyormusun sana ilk sattığımda 2k tokat atıcak kadar aciz değilsindir falan dediniz 2k tokadı siz attınız ya sonradan :D
oglum senin sattigin mal kusurlu la yapicam diyip bi boku beceremeyen türemeden farkin yok atayim o srcni burayada o ekmek tekneni sikeyim senin

ne cocuga yazcam la adam scamledin diye enigmada allahina sovuyordu yazdi bana :D
seni nerden tanıyacaktıda benimle ilgin oldugunu bilecektide sana yazdı sen gruptayken demedinmi tokat attığın çocuğa yazdım bende tokatladım diye yani ama sizi barındırmam bu piyasada bilginiz olsun

boktan loaderinin icindeki inject methodu ph den farkı yok d3d10 dll inject atiyon diye global yemem saniyorsun hileni övüyorsun birde yariyorsun

oglum senin sattigin mal kusurlu la yapicam diyip bi boku beceremeyen türemeden farkin yok atayim o srcni burayada o ekmek tekneni sikeyim senin
at src yi bende src bol mevcut yaptığınız menüyü leaklanmaadan 3 ay önce drive a atmışım zaten onlarıda virüstotal ile çekmiştim yıllardır elimde vt apileri geziyor siz bulamazsınızda onu geçtimde vt ile tokat yönetmini en çok biz kullandık geçen sene sonra bazı vt apisi olanlar bulup leakladı her çektiğimi çektiğim gün drive ıma yükledim ve mega hesabıma

la allxhini siktirtme gözünün onunde actim yaptim oglum herseyi deli etme beni gelirim kapina madara ederim o anana
adamsın abi ban hayırlı olsun

oglum self leaked menu o zaten ne kadar salak bebesin sen
self leaked mı lan onu ben virustotal e attırdım başka bir proje olarak ama onu ayıkmışlar oyüzden sizin kullandığınız o menü yokmu self leaked dediğiniz 2025 de o proje kimsede varmıydı bak bakalım ne zaman leaklanmış tr piyasası bizde oğlum sen anlatıyon

la allxhini siktgim vtden cekip piyasa bizde diyosun sende piyasa olsa ne olur oglum :D
2025 de kimsede executor yokken bende vardı onuda geçtim bu sene herşey değişti diye kimsede yine yoktu sadece sen beni 2k tokatladın ordan aldın source yoksa neler neler yapsanda alamazdın o fiyata bide paranı geri aldın ya acizsin - banned

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt