Recheck Valorant Internal RAT Hk. - waryin

ya sorumsuz varlık milleti dolandırıp duruyorsun sonra haksız cıkınca umrumdamı sanıyorsun dıyorsun kanka umarım en kısa surede uzaklaştırılırsın
ya bi defol yıkıl karşımdan noname türeme.

konu altında gereksiz algı yaratmayın ve tartışmayın bunu 20 kez söylediğimi hatırlıyorum 21 cisi olmayacak aranızdaki sorunları dcden birbirinize söyleyebilirsiniz dediğimi hatırlıyorum fakat görüyorum ki karşımda yaşıma göre bir muhattap yok bu hatayı tekrarlamayın.

boş yapan TR elemanları bb
güzel ss gelicek novam bekle

konu altında gereksiz algı yaratmayın ve tartışmayın bunu 20 kez söylediğimi hatırlıyorum 21 cisi olmayacak aranızdaki sorunları dcden birbirinize söyleyebilirsiniz dediğimi hatırlıyorum fakat görüyorum ki karşımda yaşıma göre bir muhattap yok bu hatayı tekrarlamayın.
tamam son ss olsun bu :D Türkiyede satarız parayı kırarız (Elinde hiç livecard var mı biraz sc4mmer olduk ratçı olduk cheatglobalde cc'ci olcaz tanıdık geldi mi nova)
image.png

tamam son ss olsun bu :D Türkiyede satarız parayı kırarız (Elinde hiç livecard var mı biraz sc4mmer olduk ratçı olduk cheatglobalde cc'ci olcaz tanıdık geldi mi nova)
image.png
sakallarını yerim novam

Son düzenleme:

image.png
evet knk CC başladık muhabbeti bilmeden yoruma devam

image.png

sakallarını yerim novam
NONAME TÜREME SENİ XD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt