O zaman SkyDevs'ten aldım demeyecen canımistediğini atarbilirsin ? umrumda mı sanıyorsun ?
O zaman SkyDevs'ten aldım demeyecen canımistediğini atarbilirsin ? umrumda mı sanıyorsun ?
ya bi defol yıkıl karşımdan noname türeme.ya sorumsuz varlık milleti dolandırıp duruyorsun sonra haksız cıkınca umrumdamı sanıyorsun dıyorsun kanka umarım en kısa surede uzaklaştırılırsın
boş yapan TR elemanları bbO zaman SkyDevs'ten aldım demeyecen canım
sen kürtmüsün neden öyle dedinki şimdiboş yapan TR elemanları bb
güzel ss gelicek novam bekleboş yapan TR elemanları bb
tamam son ss olsun bu Türkiyede satarız parayı kırarız (Elinde hiç livecard var mı biraz sc4mmer olduk ratçı olduk cheatglobalde cc'ci olcaz tanıdık geldi mi nova)konu altında gereksiz algı yaratmayın ve tartışmayın bunu 20 kez söylediğimi hatırlıyorum 21 cisi olmayacak aranızdaki sorunları dcden birbirinize söyleyebilirsiniz dediğimi hatırlıyorum fakat görüyorum ki karşımda yaşıma göre bir muhattap yok bu hatayı tekrarlamayın.
sakallarını yerim novamgüzel ss gelicek novam bekle
tamam son ss olsun bu Türkiyede satarız parayı kırarız (Elinde hiç livecard var mı biraz sc4mmer olduk ratçı olduk cheatglobalde cc'ci olcaz tanıdık geldi mi nova)
evet knk CC başladık muhabbeti bilmeden yoruma devamgüzel ss gelicek novam bekle
tamam son ss olsun bu Türkiyede satarız parayı kırarız (Elinde hiç livecard var mı biraz sc4mmer olduk ratçı olduk cheatglobalde cc'ci olcaz tanıdık geldi mi nova)
sakallarını yerim novamevet knk CC başladık muhabbeti bilmeden yoruma devam
NONAME TÜREME SENİ XDgüzel ss gelicek novam bekle
sakallarını yerim novam
adresim yerim belli tatlım gelebilirsinsakallarını yerim novam