🔥 RATLANDINIZ! 🔥 HADEVN(SkyDevs) İfşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackPlague

💎 Distributor Service 💎
Efsane Üye
İletişim
XHuOLss.png

Merhaba arkadaşlar, hiç uzatmadan konuya giriş yapıyorum. Bu menüleri son zamanlarda tüm satıcılarda görmeye başlamıştık. Bizde ekip olarak ne olduğunu nereden geldiklerini kontrol etmek istedik. Yukarıda bulunan kırmızı menülü recheck olarak satılan ürünü incelemeye başladık. İncelemelerin başında ürün içeriği temiz gözükürken ardından bazı detaylar gözümüze takıldı. Önce DLL'lerini inceledik. DLL'in imzalı olduğunu farkettik. Ardından biraz daha incelemeye devam ettik ve loaderın işlemlerinde bir gariplik gördük. Loaderı dumplayıp inceledik. Inject ederken bir dosya çıkardığını ve kısa bir süre sonra hemen silindiğini farkettik. Bu dosyayı incelemeye başladık. Çıkarılan dosyanın başka bir setup adında dosyayı çalıştırıp rat yüklediğini gördük. Detaylara baktığımızda HADEVN isimli vietnamlı bir geliştiricinin bilgilerine ulaştık. Çıkarılan dosyaların hepsini virustotalde kontrol ettik ve çıkan sonuçlarda rat olduğu ve kendisine ait olduğu kesinleşti. Bizde gerekli kanıtları sizlerle paylaşarak bilgilendirmek istedik. İşlemleri recheck üzerinde yapsakta yeşil menünün de dağıtım ana noktasının SkyDevs olmasından ötürü bütün hilelerinde aynı sistemin olduğundan eminiz. Bu kadar ucuz olmasının sebebi bu olmalı. Ayrıca bu bir Crâck koruması değildir. Loaderı çalıştırıp inject eden herkeste otomatik olarak çalışan bir processtır. Test ettiğimiz sistemlerden birisi maalesef işlemler sonucunda tamamen kapandı ve şuanda açılmıyor. Bizde başka bir sisteme geçerek çok basit şekilde kanıt niteliğinde bir video çektik. Tüm detaylar aşağıdadır iyi seyirler.

Video

Ekran Görüntüleri
xUaX7hG.png

n9IZFuJ.png

Qwst8GN.png

LJAfN6x.png

VT Sonuçları

Forumda bu kişilerin ürünlerini satan satıcı sayısı çok fazla olduğu için yöneticiler dosya kontrolü için exe'yi isterlerse kendilerine iletebiliriz.
Ne sattığınıza, Neyi övdüğünüze dikkat edin.

Yardımları için @mahircayan & @HAEUN teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu ürünleri satan satıcıların konuları nasıl onay aldı acaba?

iyi ve başarılı bir çalışma olmuş.

): sanırım böyle bi hilenin Crâck halini bi sitede açmıştım

Bu ürünü satan ve kullanan herkez rat mı yedi şimdi
Malesef ki evet. Inject ederken zaten yükleyip sildiriyor. Yani siz göremiyorsunuz bile.

bu ürünleri satan satıcıların konuları nasıl onay aldı acaba?

iyi ve başarılı bir çalışma olmuş.
Çok iyi gizlenmiş. 1 saatin sonunda bulabildik. Yönetim kadrosunun bu kadar derinlemesine inceleme yapmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum.

): sanırım böyle bi hilenin Crâck halini bi sitede açmıştım

Evet geçmişte cracklenmişti. Zaten loader ve dll korumaları vs aşırı zayıf. Basit bir example auth sourcesine koyup geçiyorlar. Bu yüzden çok ucuz.

nBzxrdJ.png
XHuOLss.png

Merhaba arkadaşlar, hiç uzatmadan konuya giriş yapıyorum. Bu menüleri son zamanlarda tüm satıcılarda görmeye başlamıştık. Bizde ekip olarak ne olduğunu nereden geldiklerini kontrol etmek istedik. Sağ tarafta bulunan kırmızı menülü recheck olarak satılan ürünü incelemeye başladık. İncelemelerin başında ürün içeriği temiz gözükürken ardından bazı detaylar gözümüze takıldı. Önce DLL'lerini inceledik. DLL'in imzalı olduğunu farkettik. Ardından biraz daha incelemeye devam ettik ve loaderın işlemlerinde bir gariplik gördük. Loaderı dumplayıp inceledik. Inject ederken bir dosya çıkardığını ve kısa bir süre sonra hemen silindiğini farkettik. Bu dosyayı incelemeye başladık. Çıkarılan dosyanın başka bir setup adında dosyayı çalıştırıp rat yüklediğini gördük. Detaylara baktığımızda HADEVN isimli vietnamlı bir geliştiricinin bilgilerine ulaştık. Çıkarılan dosyaların hepsini virustotalde kontrol ettik ve çıkan sonuçlarda rat olduğu ve kendisine ait olduğu kesinleşti. Bizde gerekli kanıtları sizlerle paylaşarak bilgilendirmek istedik. İşlemleri recheck üzerinde yapsakta yeşil menünün de dağıtım ana noktasının SkyDevs olmasından ötürü bütün hilelerinde aynı sistemin olduğundan eminiz. Bu kadar ucuz olmasının sebebi bu olmalı. Ayrıca bu bir Crâck koruması değildir. Loaderı çalıştırıp inject eden herkeste otomatik olarak çalışan bir processtır. Test ettiğimiz sistemlerden birisi maalesef işlemler sonucunda tamamen kapandı ve şuanda açılmıyor. Bizde başka bir sisteme geçerek çok basit şekilde kanıt niteliğinde bir video çektik. Tüm detaylar aşağıdadır iyi seyirler.

Video

Ekran Görüntüleri
xUaX7hG.png

n9IZFuJ.png

Qwst8GN.png

LJAfN6x.png

VT Sonuçları

Forumda bu kişilerin ürünlerini satan satıcı sayısı çok fazla olduğu için yöneticiler dosya kontrolü için exe'yi isterlerse kendilerine iletebiliriz.
Ne sattığınıza, Neyi övdüğünüze dikkat edin.

Yardımları için @mahircayan & @HAEUN teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt