Biliyorum ama senin dedigin gibi 10 dakikada paket isi falan yok goze batmazsan uzun sure gidiyorsunsaga da hostingcomtr de info veriyo
1k aboneli herhangi bir sosyal medya hesabı alabilirsin sıfırdan ytde tutacak bulmak zor o yüzden bir hesap al oradan ilerle derimyoutubeda attım bi kaç video tutmuyor ytde nerde yaysam daha iyi l0g gelir şuan 23 l0g 3 gün içinde
bana at ben açarım belkiyoutubeda attım bi kaç video tutmuyor ytde nerde yaysam daha iyi l0g gelir şuan 23 l0g 3 gün içinde
polise ratlandım desen 2 tokat atar eve yollar aqratlandım diye biri polise gidiyorsa onunda ben aklını sikeyim polisler ufak şeylerle uğraşmaz büyük bir databreach yaparsa o zaman sikebilirler onun dışında hiçbir yarram olmaz ...
gir meteor kur fake scoreboardla donutsmp ayarla hileyle base buluyomuş gibi yap dosya.co link bırak sonra chickensmpde spam aç youtube kanalının ismini yaz bitti 30 civarı çekmiştim 6 7 ay onceyoutubeda attım bi kaç video tutmuyor ytde nerde yaysam daha iyi l0g gelir şuan 23 l0g 3 gün içinde